Ταχτσίδης: "Ελπίζω να με συγχωρέσουν στην Κάλιαρι"

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης παρουσιάστηκε από την Κάλιαρι και φρόντισε με το... καλημέρα να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα. Τι είπε για την παραλίγο συμφωνία πριν δύο χρόνια αλλά και για ποιο λόγο ζήτησε από τους φίλους της νέας του ομάδας να τον συγχωρέσουν!

Ταχτσίδης: "Ελπίζω να με συγχωρέσουν στην Κάλιαρι"

"Δύο χρόνια πριν βρέθηκα κοντά στο να φορέσω τη φανέλα της Κάλιαρι αλλά δεν προχώρησε η συμφωνία. Είδα ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα, η διοίκηση είναι από τις λίγες που βρίσκονται τόσο κοντά στους παίκτες", δήλωσε αρχικά ο 25χρονος Έλληνας διεθνής μέσος, για να αναφερθεί στη συνέχεια για ένα γκολ που έχει πετύχει στο παρελθόν εις βάρος της Κάλιαρι.

"Δύο χρόνια πριν είχα σκοράρει εις βάρος της Κάλιαρι αλλά ήταν ένα τυχερό γκολ. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος, έκανα το σουτ προς την εστία μόνο και μόνο για να τελειώσει το παιχνίδι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ελπίζω να με έχετε συγχωρέσει".

Ταχτσίδης: "Ελπίζω να με συγχωρέσουν στην Κάλιαρι"

Και συμπλήρωσε ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ: "Θέλω να δουλέψω σκληρά και ελπίζω εδώ να μπορέσω να κάνω το οριστικό ποιοτικό άλμα. Όταν με κάλεσε διευθυντής Καποτσούκα δέχτηκα αμέσως. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό: κατέληξα σε μία μεγάλη ομάδα".

Όσον αφορά για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται στο γήπεδο αλλά και το Νο "77" που επέλεξε, είπε: "Ξεκίνησα την καριέρα μου παίζοντας πίσω από τους επιθετικούς αλλά στην Ιταλία προσαρμόστηκα παίζοντας είτε ως κεντρικός μέσος είτε δίπλα σε αυτόν, δεξιά ή αριστερά.

Είμαι λίγο διάστημα εδώ, θα πρέπει να καταλάβει αυτά που μου ζητάει ο προπονητής αλλά μέσα σε μία εβδομάδα έχω μάθει πάρα πολλά. Το νούμερο "77"; Όταν έφτασα στην Ιταλία το "7" ήταν κατειλημμένο και έτσι ικανοποιήθηκα με το "77" που με ακολουθεί τώρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK