Αποβλήθηκε γιατί... αντέγραψε τον Μουρίνιο!

Ο Φαμπρίτσιο Κατσιατόρε είδε απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί έκανε την... απαγορευμένη χειρονομία στο ιταλικό ποδόσφαιρο! Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Ζοζέ Μουρίνιο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί για τρεις αγωνιστικές και να πληρώσει πρόστιμο 40.000€ (VIDEO)!

Αποβλήθηκε γιατί... αντέγραψε τον Μουρίνιο!
mourinho

Η Γιουβέντους τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Κιέβο του Στέφανο Σορεντίνο και χρειάστηκε την τύχη για να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Αρχικά είδε τον Σάμουελ Μπαστιέν να αποβάλλεται με δυο κίτρινες κάρτες σε διάστημα δυο λεπτών (35' και 37'), ενώ στο 61ο λεπτό την κόκκινη είδε και ο Φαμπρίτσιο Κατσιατόρε!

Ο έμπειρος αμυντικός της Κιέβο τραυματίστηκε πριν δει την κάρτα και ο διαιτητής του ζήτησε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, παρότι το ιατρικό τιμ ποτέ δεν έφτασε στον παίκτη! Αυτό τον έβγαλε εκτός εαυτού, με την ομάδα του να είναι με δέκα, οπότε έκανε την... απαγορευμένη χειρονομία.

Τα χέρια πίσω από την πλάτη σαν... χειροπέδες, κάτι που στην Ιταλία σημαίνει πως το ματς είναι στημένο! Ο διαιτητής το πρόσεξε και χωρίς δεύτερη σκέψη τον τιμώρησε. Ανάλογη φάση είχε γίνει και στο ματς της Ίντερ με την Σαμπντόρια το 2010, όταν δυο παίκτες των "νερατζούρι" αποβλήθηκαν και ο Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε με τα χέρια μπροστά και σταυρωμένα.

Η ιταλική ομοσπονδία του έριξε γερή "καμπάνα" με τρεις αγωνιστικές μακριά από τους πάγκους και πρόστιμο 40.000€, ενώ ο Εστέμπαν Καμπιάσο τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές γιατί προσπάθησε να ρίξει μπουνιά σε αντίπαλο!

Όπως καταλαβαίνετε το ματς ήταν... ροντέο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK