Επιθετικός της Κιέβο έγινε ήρωας και έσωσε γυναίκα από βιασμό!

O επιθετικός της Κιέβο Βερόνα Ρικάρντο Μετζορίνι ήταν τόσο θαρραλέος που αψήφισε τα πάντα και έσωσε μια γυναίκα από βιασμό τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Νούμερο ένα θέμα συζήτησης είναι στη Βερόνα ο Ιταλός επιθετικός Ρικάρντο Μετζορίνι. Κι αυτό όχι για κάποιο γκολ που πέτυχε, αλλά για μια θαρραλέα κίνησή του που συγκλόνισε.

Περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/9) άκουσε φωνές έξω από το σπίτι του στη Βερόνα. Κοίταξε το παράθυρο και είδε μια γυναίκα με σκισμένα ρούχα να τρέχει για να σωθεί από έναν άνδρα που την κυνηγούσε. Αμέσως πετάχτηκε, είπε στη σύντροφό του να καλέσει την αστυνομία και βγήκε στο δρόμο να βοηθήσει αψηφώντας τα πάντα.

Προσπάθησε αρχικά να ηρεμήσει τον άνδρα κι αφού είδε ότι δεν έπαιρνε από λόγια, τον κράτησε με τα χέρια του μέχρι να έρθει η αστυνομία! Η γυναίκα σώθηκε χάρη στην κίνησή του, ενώ όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια επρόκειτο για τον πρώην σύντροφό της που την κυνηγούσε.

Μπράβο στον Μετζορίνι όπως κι αν έχει.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.