Προπονητής κρατά την υπόσχεσή του και συγκινεί όλη την Ιταλία!

Ο τεχνικός της Κροτόνε είχε δώσει μία τρελή υπόσχεση στις 7 Απριλίου σε περίπτωση που η ομάδα του πετύχαινε το θαύμα της παραμονής και πλέον ήρθε η ώρα να την... τηρήσει!

Livorno's coach Davide Nicola shouts during the Serie A soccer match between Udinese and Livorno at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, May 4 2014. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Livorno's coach Davide Nicola shouts during the Serie A soccer match between Udinese and Livorno at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, May 4 2014. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

"Είμαι έτοιμος να γυρίσω με ποδήλατο από το Κροτόνε στο Τορίνο εάν καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία! Αυτό είχε δηλώσει ο Νταβίντε Νικόλα στις 7 Απριλίου και είναι πολύ πιθανό ακόμα και ο ίδιος να μην πίστευε πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο με δεδομένη την εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία είχε περιέλθει η ομάδα του, όμως το θαύμα... συνέβη!

Λίγο μετά από εκείνη τη δήλωσή του ακολούθησε το πρώτο θετικό σημάδι που ήταν η επιτυχία επί της Ίντερ ενώ το φινάλε της Serie A βρήκε την Κροτόνε να επικρατεί της Λάτσιο και να κερδίζει τη μάχη της παραμονής από την Έμπολι που πήρε το δρόμο για τη δεύτερη κατηγορία.

Τώρα ο Νικόλα είναι έτοιμος να τιμήσει την υπόσχεσή του και όπως αναφέρει η τορινέζικη εφημερίδα "Tuttosport", ο ποδηλατικός... γύρος (καλείται να διανύσει απόσταση 1.300 χιλιομέτρων) θα ξεκινήσει την Παρασκευή από το στάδιο "Ezio Scida" και κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα περάσει από τους σημαντικότερους σταθμούς της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Ο Ιταλός τεχνικός θα περάσει από Ταράντο, Μπάρι, Πεσκάρα, Ανκόνα, Λιβόρνο, Γένοβα και Τορίνο, με τη διαδρομή του να περιλαμβάνει και το Βιγκόνε, πόλη του Πιεμόντε όπου τρία χρόνια πριν έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια βόλτας του με ποδήλατο, ο μόλις 14 ετών γιος του Αλεσάντρο.

Photo Credits: AP Photo/Paolo Giovannini

News 24/7

24MEDIA NETWORK