Δεν πέφτει το κάστρο, "καθάρισε" και την Ίντερ η Γιουβέντους!

Χάρη στο χρυσό γκολ του Κουαδράδο η Γιουβέντους νίκησε 1-0 την Ίντερ στο "Derby d'Italia" και πανηγύρισε την 28η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της στη Serie A (VIDEO).

Δεν πέφτει το κάστρο, "καθάρισε" και την Ίντερ η Γιουβέντους!

Η Ίντερ πήγε στο Τορίνο ούσα σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία που της έδιναν οι επτά συνεχόμενες νίκες της στο πρωτάθλημα όμως η Γιουβέντους ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο δεύτερο φετινό "Derby d'Italia" (1-0 υπέρ των Μιλανέζων το αντίστοιχο του πρώτου γύρου στο "Meazza").

Οι πρωταθλητές Ιταλίας των πέντε τελευταίων ετών πήραν τη νίκη με το χρυσό γκολ του Κουαδράδο στο 45', μία άπιαστη βολίδα έξω από την περιοχή που δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Χαντάνοβιτς, και έκαναν σημαντικό βήμα στη μάχη για το ιστορικό έκτο σερί σκουντέτο, αφού βρίσκονται πλέον στο +6 από την 2η Νάπολι και στο +7 από την 3η Ρόμα έχοντας και ματς λιγότερο.

Το ματς ήταν εξαιρετικό, με πολύ γρήγορο ρυθμό σε όλη τη διάρκειά του και φάσεις και για τις δύο ομάδες (δύο δοκάρια οι Τορινέζοι με Ντιμπάλα και Πιάνιτς) ενώ στο 93' αποβλήθηκε ο Πέρισιτς με κόκκινη κάρτα για εξύβριση στον Ριτσόλι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΙΝΤΕΡ 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK