Η τρελή υπόσχεση του Σούσο για το Μίλαν-Ίντερ!

Πρόσεχε τι τάζεις! Διαβάστε για την τρομερή υπόσχεση που είχε δώσει ο Σούσο σε περίπτωση που έβαζε 2 γκολ στο ντέρμπι με την Ίντερ, την οποία καλείται τώρα να πραγματοποιήσει!

Η τρελή υπόσχεση του Σούσο για το Μίλαν-Ίντερ!

"Εάν πετύχω δύο γκολ στο ντέρμπι θα γυρίσω στο σπίτι με τα πόδια και κατοικώ στο Μιλανέλο. Δεν έχω σκοράρει ποτέ εντός έδρας αλλά την Κυριακή το μόνο που μετράει είναι η νίκη".

Αυτό είχε υποσχεθεί με συνέντευξή του στην "Giornale" ο Σούσο ενόψει του "Derby della Madonnina" και πλέον τα πράγματα είναι "ζόρικα" για τον Ισπανό άσο, καθώς η απόσταση από το "San Siro" μέχρι το Μιλανέλο είναι περίπου 45 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει... μαραθωνοδρόμος!

Η τρελή υπόσχεση του Σούσο για το Μίλαν-Ίντερ!

Ο ίδιος ρωτήθηκε... πιεστικά από τους δημοσιογράφους μετά το 2-2 κόντρα στην Ίντερ για το αν σκοπεύει να κάνει πράξη αυτό που είχε πει ωστόσο φρόντισε να βρει ένα... παράθυρο διεξόδου.

"Κατοικώ στο Βαρέζε (σ.σ. απέχει 55 χιλιόμετρα από το Μιλάνο) και είχα πει για την ακρίβεια ότι θα κρατούσα την υπόσχεσή μου αν έβαζα δύο γκολ και παίρναμε τη νίκη. Δεν γράφτηκε επακριβώς αυτό που είχα υποσχεθεί στη συνέντευξη...", δήλωσε ο 23χρονος επιτελικός μέσος, ο οποίος έγινε μόλις ο 2ος Ισπανός (πρώτος για την Μίλαν) που σκοράρει στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι μετά τον Λουίς Σουάρες που είχε πετύχει 3 για λογαριασμό της Ίντερ μέσα στη δεκαετία του '60.

Η τρελή υπόσχεση του Σούσο για το Μίλαν-Ίντερ!

Φυσικά στους Έλληνες φιλάθλους έρχονται εύκολα στο μυαλό οι προ 20ετίας δηλώσεις του Χουάν Ραμόν Ρότσα ο οποίος πριν από αγώνα του Παναθηναϊκού στο "Ντραγκάο" για το Champions League είχε δηλώσει πως αν οι "πράσινοι" έπαιρναν τη νίκη επί της Πόρτο θα επέστρεφε... κολυμπώντας από την Πορτογαλία. Για την ιστορία το "τριφύλλι" είχε νικήσει 1-0 με σκόρερ τον Μάρκο.

ΜΙΛΑΝ - ΙΝΤΕΡ 2-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ίντερ σόκαρε τη Μίλαν στο φινάλε!
Ο Ντοναρούμα έφτιαξε το πρώτο γκολ της Μίλαν!
Απίστευτο κορεό για τον Μπερλουσκόνι

News 24/7

24MEDIA NETWORK