Aνατριχίλα στα αποδυτήρια λόγω του αδικοχαμένου Αστόρι

Πέρασαν δύο μήνες από τον αδόκητο χαμό του Νταβίντε Αστόρι και ουδείς στην οικογένεια της Φιορεντίνα τον έχει βγάλει από το μυαλό του, με τους παίκτες να το αποδεικνύουν μάλιστα μετά το ματς με την Τζένοα (VIDEO).

Aνατριχίλα στα αποδυτήρια λόγω του αδικοχαμένου Αστόρι

Ο Νταβίντε Αστόρι έφυγε άδοξα και πρόωρα από τη ζωή στις 4 Μαρτίου σε ηλικία μόλις 31 ετών όμως όλοι οι άνθρωποι της Φιορεντίνα εξακολουθούν να τον έχουν μέσα στο μυαλό και στην καρδιά τους και φρόντισαν να το δείξουν για μία ακόμα φορά το απόγευμα της Κυριακής.

Μετά τον αγώνα τους στο "Λουίτζι Φεράρις" όπου επιβλήθηκαν 3-2 της Τζένοα για την 36η αγωνιστική της Serie A, ο Στέφανο Πιόλι και οι ποδοσφαιριστές του αφιέρωσαν τη νίκη στον άλλοτε αρχηγό τους, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του στα αποδυτήρια ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν το "Un capitano, c'e solo un capitano" ("Υπάρχει μόνο ένας αρχηγός").

Όλα αυτά 2 μήνες και 1 ημέρα από το χαμό του, με την οικογένειά του από την πλευρά της (σύζυγο και κόρη) να ευχαριστούν όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του με ένα μήνυμα που έστειλαν το Σάββατο μέσω ολοσέλιδης καταχώρησης στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport".

Δύο ακριβώς μήνες δηλαδή, από το ξαφνικό αντίο του πάντα χαμογελαστού Ιταλού αμυντικού...

Aνατριχίλα στα αποδυτήρια λόγω του αδικοχαμένου Αστόρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK