Ανατροπή στο πόρισμα θανάτου του Νταβίντε Αστόρι!

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στην υπόθεση του τραγικού θανάτου του Νταβίντε Αστόρι, καθώς το πόρισμα των ιατροδικαστών "έδειξε" άλλη αιτία απ' αυτή που είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Νταβίντε Αστόρι συγκλονίστηκε όλος ο κόσμος και βυθίστηκε στο πένθος η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών έλεγαν ότι ο αρχηγός της Φιορεντίνα απεβίωσε στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς, λόγω βραδυκαρδίας.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά οι ιατροδικαστές που είχαν επωμιστεί το βάρος της υπόθεσης κατέληξαν σε ένα νέο πόρισμα που ανέτρεψε τα ως τώρα δεδομένα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere della Sera", η αιτία που έκοψε το νήμα της ζωής απ' τον 31χρονο Ιταλό ήταν η ταχυκαρδία.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η ταχυκαρδία εκδηλώνεται όταν υπάρχει δυσλειτουργία στην καρδιά και κατά συνέπεια τα ηλεκτρικά σήματα παράγονται με ταχύτατο ρυθμό. Δεν προκαλεί πάντα συγκεκριμένα συμπτώματα και επιπλοκές. Είναι όμως πιθανό να διαταράξει τη φυσιολογική λειτουργία της.

Οι επιπλοκές ποικίλουν σε σοβαρότητα και εξαρτώνται από παράγοντες όπως το είδος της, τον ακριβή ρυθμό χτύπων, τη διάρκεια της, αλλά και την ύπαρξη άλλων υποκείμενων καρδιαγγειακών παθήσεων που μπορούν να οδηγήσουν σε αιφνίδιο θάνατο.

Το δραματικό της υπόθεσης είναι πως εφόσον βρισκόταν εκείνη τη στιγμή κάποιος μαζί του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχαν καταλύσει οι "βιόλα", ο Αστόρι θα μπορούσε να είναι ακόμη ζωντανός.

Μην ξεχνάμε πως λίγη ώρα πριν έπαιζε video games με τον συμπαίκτη του, Σπορτιέλο!

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!