Εφτάψυχος Σόουζα!

Η απόλυση γυροφέρνει τον Πάουλο Σόουζα, αλλά αυτός την αποφεύγει με μαεστρία!

Όσο κι αν οι σκληροπηρυνικοί οπαδοί της Φιορεντίνα, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League, θέλουν την κεφαλή του Πάουλο Σόουζα επί πίνακι, τ' αποτελέσματα ανατρέπουν τα σχέδιά τους.

Το βράδυ της Κυριακής οι "βιόλα" υποδέχθηκαν στο "Αρτέμιο Φράνκι" την ουραγό Παλέμο των επτά σερί ηττών και σε περίπτωση μη νίκης ο Πορτογάλος θα έφευγε. Μάλιστα μέχρι το 93' ήταν στην πόρτα της εξόδου,

Γι' άλλη μια φορά ωστόσο γλίτωσε από της απόλυσης τα δόντια.Ο Μπαμπακάρ σκόραρε στο 93' με κεφαλιά και η Φιορεντίνα επικράτησε 2-1. Αν το 1-1 έμενε και ο Σόουζα έπαιρνε τα παπούτσια στο χέρι, ουδείς θα έμενε στο γεγονός πως νωρίτερα ακυρώθηκαν δύο κανονικά γκολ των γηπεδούχων.

 

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.