Η τρομερή ιδέα των φίλων της Μίλαν για να τιμήσουν τον Αστόρι

Ο αδόκητος χαμός του Νταβίντε Αστόρι έχει σοκάρει τη Φιορεντίνα και όλη την Ιταλία, με αποτέλεσμα και οι φανς της Μίλαν να επιθυμούν να τον τιμήσουν με έναν ξεχωριστό τρόπο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Η τρομερή ιδέα των φίλων της Μίλαν για να τιμήσουν τον Αστόρι

Έχουν συμπληρωθεί δύο 24ωρα από τότε που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση της απώλειας του Νταβίντε Αστόρι (η νεκροψία επιβεβαίωσε τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ότι δηλαδή υπέστη καρδιακή ανακοπή) και ο κόσμος του ιταλικού ποδοσφαίρου αδυνατεί να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς, όντας ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Το μεσημέρι της Τρίτης η ποδοσφαιρική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο των "βιόλα" τίμησε τη μνήμη του κρατώντας ενός λεπτού σιγή σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί για αυτόν έξω από το "Αρτέμιο Φράνκι" ενώ τις τελευταίες ώρες γίνεται μία κίνηση μέσω των social media ώστε να τιμηθεί με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο κατά τη διάρκεια αγώνα.

Αγώνα ευρωπαϊκού! " Να χρησιμοποιήσουμε κόντρα στην Άρσεναλ μία φανέλα που θα είναι αφιερωμένη στον Αστόρι", ήταν η πρόταση που έγινε από φίλο της Μίλαν, εκφράζοντας την άποψη πως η συγκεκριμένη φανέλα που θα φορεθεί θα γράφει Αστόρι στην πλάτη και το Νο 13 που φορούσε στη φανέλα του (Φιορεντίνα και Κάλιαρι ανακοίνωσαν πως θα το αποσύρουν).

Αυτή η πρόταση μέχρι στιγμής έχει βρει αμέτρητους υποστηρικτές που τη διαδίδουν μάλιστα μέσω Twitter και μένει να δούμε αν η επίσημη Μίλαν θα σκεφτεί να την υϊοθετήσει, στον πρώτο της αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ για τη φάση των "16" του Europa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK