Ξαφνικό "διαζύγιο" με Μοντέλα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα αποτελεί ο Βιντσέντσο Μοντέλα επειδή "δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι στη φανέλα, τους οπαδούς και τη διοίκηση που τόσα πολλά του έδωσαν".

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα: "Η Φιορεντίνα υπολόγισε την συμπεριφορά του προπονητή Βιντσέντσο Μοντέλα το τελευταίο διάστημα όπως και την επιθυμία του να ελευθερωθεί από ένα συμβόλαιο που υπεγράφη πριν περίπου δύο χρόνια, επειδή έχει μια ρήτρα (σ.σ. αποδέσμευσης) την οποία ο προπονητής δεν δέχεται πλέον ενώ είχε συμφωνήσει με αυτό τότε.

Ετσι, με μεγάλη λύπη, πρέπει να υπολογίσουμε ότι χάθηκε η απαραίτητη εμπιστοσύνη για να προχωρήσει αυτή η σχέση και είμαστε αναγκασμένοι -για το καλό του κλαμπ- να απολύσουμε τον Βιντσέντσο Μοντέλα.

Αυτή η ξαφνική κατάσταση δημιουργεί οργανωτικά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να λύσουμε επειγόντως. Θα περιμέναμε από τον προπονητή μια πιο ξεκάθαρη συμπεριφορά, να έδειχνε μεγαλύτερο σεβασμό και λιγότερη ασάφεια απέναντι στη φανέλα, τους οπαδούς της και την διοίκηση που τόσα πολλά του έδωσαν".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!