Νέο "σπίτι" στα... σκαριά για τη Φιορεντίνα

Το "Αρτέμιο Φράνκι" σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για τη Φιορεντίνα, καθώς οι "βιόλα" σχεδιάζουν να μετακομίσουν σε νέο "σπίτι".

Με στόχο να παίξει το πρώτο της παιχνίδι μακριά από το "Αρτέμιο Φράνκι" το 2021, η Φιορεντίνα υπέβαλε τα σχέδιά της για το νέο της γήπεδο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει το νέο "σπίτι" των "βιόλα" θα έχει χωρητικότητα 40.000 θέσεων, κάτι λιγότερο δηλαδή από τη χωρητικότητα (47.290) που έχει το τωρινό γήπεδο της ομάδας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μέσα στο 2017 θα "τρέξουν" γραφειοκρατικά ζητήματα, θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις, με το προγραμματισμό να προβλέπει την έναρξη των έργων το 2019 και την ολοκλήρωσή τους το 2021.

Πάντως, όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα, η γραφειοκρατία στη γειτονική χώρα είναι εξίσου μεγάλο πρόβλημα, αν κρίνουμε και από την ταλαιπωρία της Ρόμα.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...