Οι τελευταίες ώρες του Αστόρι: η "μάχη" στο Playstation και το μήνυμα στο whatsapp σε συμπαίκτη του!

Λίγο μετά τον ξαφνικό χαμό του, τα ιταλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν τις τελευταίες ώρες του Νταβίντε Αστόρι που περιελάμβαναν αγώνα στο Playstation και μήνυμα στο κινητό του Μάρκο Σπορτιέλο!

Οι τελευταίες ώρες του Αστόρι: η "μάχη" στο Playstation και το μήνυμα στο whatsapp σε συμπαίκτη του!

Την ώρα που η ιταλική φίλαθλη κοινή γνώμη αδυνατεί να πιστέψει αλλά κυρίως να χωνέψει τη σκληρή είδηση του τραγικού χαμού του Νταβίντε Αστόρι, τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα ξετύλιξαν το κουβάρι των τελευταίων στιγμών της ζωής του και το έδωσαν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, ο τελευταίος συμπαίκτης του που τον είδε ζωντανό ήταν ο Μάρκο Σπορτιέλο, καθώς μετά το βραδινό που πήραν οι παίκτες των "βιόλα" στο ξενοδοχείο (που είχε καταλύσει η ομάδα ενόψει του αγώνα με την Ουντινέζε) οι δυο τους ανέβηκαν μαζί στο δωμάτιο του Σπορτιέλο.

Εκεί έπαιξαν έναν αγώνα Playstation και στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου χώρισαν οι δρόμοι τους, με τον Σπορτιέλο να επιστρέφει στο δωμάτιό του χαιρετώντας το φίλο του, για να έχουν την τελευταία τους συνομιλία λίγο αργότερα μέσω γραπτού μηνύματος.

Συγκεκριμένα στις 23:34 μέσω whatsapp, με τον πορτιέρε να γράφει στον Αστόρι "Ξέχασες τα παπούτσια σου σε μένα" και τον 31χρονο αρχηγό των "βιόλα" να του απαντάει: "Ευχαριστώ δεν τα χρειάζομαι τα παπούτσια. Θα τα πάρω αύριο πριν από το κολατσιό".

Σε ένα κολατσιό όμως που ήταν προγραμματισμένο για τις 9:30 το πρωί της Κυριακής και δεν εμφανίστηκε ποτέ, σκορπώντας θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν προσωπικά (και έναν λόγο για έναν φανταστικό χαρακτήρα) αλλά και σε δεκάδες εκατομμύρια Ιταλούς φιλάθλους.

"Δεν υπάρχουν λέξεις. Εγώ προτιμώ να σε θυμάμαι έτσι. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου... θα είσαι πάντα δίπλα μου", έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Μάρκο Σπορτιέλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK