Ουδείς τον ξέχασε: σείστηκε το Φρίουλι έναν μήνα μετά το θάνατο του Αστόρι

Στο ματς κόντρα στην Ουντινέζε δεν πρόλαβε να παίξει γιατί τον πρόδωσε η καρδιά του. Οι φίλοι όμως των "φριουλάνι" δεν ξέχασαν τον Αστόρι και τον τίμησαν έναν μήνα ακριβώς από το θάνατό του (VIDEO).

Ουδείς τον ξέχασε: σείστηκε το Φρίουλι έναν μήνα μετά το θάνατο του Αστόρι

Ήταν δεδομένο πως ο αγώνας της 3ης Απριλίου στο "Φρίουλι" θα ήταν γεμάτος από συναίσθημα αφού το Ουντινέζε-Φιορεντίνα δεν θα ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Επρόκειτο για εξ αναβολής αγώνα της 27ης αγωνιστικής στη Serie A που δεν έγινε στις 4 Μαρτίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί αφού λίγες ώρες πριν τη σέντρα διαπιστώθηκε ο θάνατος του Νταβίντε Αστόρι.

Ο αρχηγός των "βιόλα" βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η αποστολή της Φιορεντίνα για τον αγώνα στο Ούντινε, με τους γιατρούς να αποδίδουν το θάνατο σε καρδιακή προσβολή και την ποδοσφαιρική Ιταλία να βυθίζεται στο πένθος.

Τώρα, έναν μήνα ακριβώς από εκείνη την αποφράδα ημέρα, οι παίκτες της Ουντινέζε και της Φιορεντίνα παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο του "Φρίουλι", με την απουσία του Αστόρι να είναι εμφανής και να "πονάει" άπαντες (ειρωνία το γεγονός πως η Φιορεντίνα επέλεξε το ξενοδοχείο Astoria για να καταλύσει το προηγούμενο βράδυ).

Φυσικά ο αρχηγός της ομάδας του Στέφανο Πιόλι, που κουβαλούσε το Νο 13 στην πλάτη, τιμήθηκε από το κοινό της Ουντινέζε αφού στο 13ο λεπτό, και ενώ το ματς παιζόταν κανονικά, όλοι οι θεατές στην "Dacia Arena" σηκώθηκαν όρθιοι και για 60 δευτερόλεπτα χειροκροτούσαν χωρίς σταματημό, την ώρα που στα μάτριξ του γηπέδου εμφανίστηκε φωτογραφία του αδικοχαμένου άσου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK