Το ιταλικό μυστικό του Μιραλάς

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών δείχνουν πως ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται μία ανάσα από τη μετακίνησή του στην Φιορεντίνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην σταρ του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, ωστόσο εκτός από το ποδόσφαιρο πίσω από το ταξίδι βρίσκεται κι ένα μυστικό, οικογενειακό.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ποιος είπε ότι ο Κέβιν Μιραλάς αν μετακινηθεί στην Φιορεντίνα θα πάει σε άγνωστα... λημέρια;

Αντιθέτως, ο πρώην άσος του Ολυμπιακό γνωρίζει καλά την Ιταλία, γιατί με τη συγκεκριμένη χώρα τον συνδέει ένας οικογενειακός δεσμός. Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ...

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βέλγος winger βρίσκεται ήδη στη γειτονική μας χώρα, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του που ήταν ήδη στην Ιταλία. Όχι για διακοπές, μόνο...

Συγκεκριμένα, στην Σικελία ζει ο πατέρας της Κριστέλ Μιραλάς και πεθερός του Κέβιν, με το ζεύγος συχνά πυκνά να τον επισκέπτεται. Το γεγονός αυτό (μαζί με τ' ότι δεν θα γυρνούσε στην αγαπημένη του Ελλάδα για τον Ολυμπιακό) έπαιξε το ρόλο του για να δει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ιταλία.

Εννοείται πως η προοπτική του Καμπιονάτο και το μέγεθος της Φιορεντίνα, όπως και τα χρήματα αρκούσαν, αλλά ένας λόγος παραπάνω για τον Μιραλάς είναι πως θα έχει και δικούς του ανθρώπους σ' αυτή τη νέα περιπέτεια που αναμένεται ν' αρχίσει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου πολύ σύντομα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK