Η επική ατάκα του "Τσόλο" Σιμεόνε στον γιο του πριν τα γκολ με Γιουβέντους

Ο Χιοβάνι Σιμεόνε έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Γιουβέντους μέσα σε 13 λεπτά και στο τέλος του αγώνα αποκάλυψε τι του είχε πει λίγες ημέρες πριν ο πατέρας του για αυτό το ματς!

Η επική ατάκα του "Τσόλο" Σιμεόνε στον γιο του πριν τα γκολ με Γιουβέντους

Ήταν η ημέρα του! Ο Χιοβάνι Σιμεόνε πανηγύρισε την Κυριακή για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή καριέρα του δύο γκολ σε ένα παιχνίδι, πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ της Τζένοα (στο 3ο και στο 13ο λεπτό) στον θρίαμβο με 3-1 επί της πρωταθλήτριας Γιουβέντους και όπως ήταν λογικό συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα στο φινάλε.

Από τη μία το γεγονός ότι σε ηλικία 21 ετών σκόραρε δύο γκολ και μάλιστα απέναντι στην πεντάκις πρωταθλήτρια Ιταλίας και μία από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης και από την άλλη ότι κουβαλάει ένα "βαρύ" όνομα, αφού είναι γιος του τεχνικού της Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλοτε άσο αρκετών ομάδων του Καμπιονάτο, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η επική ατάκα του "Τσόλο" Σιμεόνε στον γιο του πριν τα γκολ με Γιουβέντους

Ο ίδιος μάλιστα εκμυστηρεύτηκε πως λίγες ημέρες πριν τον αγώνα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του "Τσόλο", κατά τη διάρκεια της οποίας τον άκουσε να τον παροτρύνει με ιδιαίτερο τρόπο για να σκοράρει κόντρα στην "βέκια σινιόρα".

"Αυτή είναι σίγουρα η ομορφότερη ημέρα της καριέρας μου... για την ώρα. Είχα μιλήσει πριν λίγα 24ωρα με τον μπαμπά και μου είχε πει πως ήρθε η ώρα για έναν άλλο Σιμεόνε να σκοράρει απέναντι στην Γιουβέντους.

Η επική ατάκα του "Τσόλο" Σιμεόνε στον γιο του πριν τα γκολ με Γιουβέντους

Μου είπε πως έχουμε το γκολ στο αίμα μας και πως έπρεπε να κάνω το ίδιο όπως και αυτός", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 21χρονος φορ, ο οποίος δικαίωσε τον πατέρα του αφού σκόραρε κόντρα στην Γιουβέντους 16 χρόνια μετά από γκολ του "Τσόλο" με τη φανέλα της Λάτσιο σε κρίσιμο εκτός έδρας ντέρμπι με την Γιουβέντους.

"Συγκινητικό", ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε όταν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τα μεσάνυχτα της Κυριακής μία "διπλή" φωτογραφία, με εκείνον να πανηγυρίζει στο πάνω μέρος το γκολ του κόντρα στην Γιουβέντους το 2000 και τον γιο του να πανηγυρίζει (με παρόμοιο στιλ) τα δύο τέρματα στην "κυρία" το 2016.

ΧΙΟΒΑΝΙ ΣΙΜΕΟΝΕ VS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (27/11/2016):

ΝΤΙΕΓΚΟ ΣΙΜΕΟΝΕ VS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (1/4/2000)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Σιμεόνε "κάρφωσε" την Γιουβέντους 16 χρόνια μετά τον πατέρα του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK