H κόντρα Φιορεντίνα-Γιουβέντους έφτασε μέχρι τον... Ρονάλντο!

Η Φιορεντίνα δεν τρέφει αισθήματα συμπάθειας προς την Γιουβέντους και βρήκε την ευκαιρία να το υπενθυμίσει στους Τορινέζους μέσω ενός tweet που είχε έμμεση αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Την ημέρα που η Γιουβέντους παίζει στο "Ταρντίνι" και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιδιώξει να ανοίξει λογαριασμό με την ασπρόμαυρη φανέλα, οι πρωταθλητές Ιταλίας δέχτηκαν βέλη από την... Φλωρεντία.

Αυτό μάλιστα έγινε μέσω της ευρηματικότητας των ανθρώπων που διαχειρίζονται το λογαριασμό της Φιορεντίνα στο Twitter, καθώς εμπνεύστηκαν από τα γενέθλια παίκτη των "βιόλα" για να... πικάρουν την άσπονδη εχθρό τους.

"Υπάρχει μόνο ένας Κριστιάνο. Ευτυχισμένα γενέθλια Μπιράγκι", αναφέρει το τιτίβισμα της Φιορεντίνα για τον Ιταλό αριστερό μπακ της ομάδας του Πιόλι που γίνεται 26 ετών, έχοντας μάλιστα φωτογραφία του από πανηγυρικό του στιγμιότυπο προς τιμήν του αδικοχαμένου Νταβίντε Αστόρι.

Μένει να δούμε αν θα το... θυμάται αυτό το χτύπημα κάτω από τη ζώνη ο Ρονάλντο, όταν θα έρθει η ώρα οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν στη Serie A.

News 24/7

24MEDIA NETWORK