Αγρίεψε η σύντροφος του Ικάρντι και έστειλε μήνυμα: "Θα πληρώσετε..."

Λίγο πριν την επιστροφή του Μάουρο Ικάρντι στη δράση μετά τον τραυματισμό του, η Γουάντα Νάρα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στο γάμο της με τον Αργεντίνο...

Αγρίεψε η σύντροφος του Ικάρντι και έστειλε μήνυμα: "Θα πληρώσετε..."

Το τελευταίο διάστημα δεν το χαρακτηρίζεις και... ονειρεμένο για τον Μάουρο Ικάρντι, καθώς από τη μία είναι εκτός δράσης εκτός τραυματισμού και διαβάζει για σενάρια που θέλουν συμπαίκτες του να θέλουν να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού και από την άλλη φουντώνουν οι φήμες περί απόφασης της Γουάντα Νάρα να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Εδώ και λίγες ώρες πάντως μπορεί να αισθάνεται αρκετά καλύτερα αφού το μοντέλο από την Αργεντινή και μητέρα των δύο παιδιών του, έστειλε μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες, προτρέποντάς τους να σταματήσουν να γράφουν για χωρισμούς διαφορετικά θα... πληρώσουν!

"Τελευταία βγαίνουν πάρα πολλά ψέματα για μένα και την οικογένειά μου. Γενικά δεν απαντώ ποτέ, όμως σε αυτή την περίπτωση είμαι υποχρεωμένη να το κάνω επειδή αυτό που γράφεται είναι πολύ βαρύ.

Αγρίεψε η σύντροφος του Ικάρντι και έστειλε μήνυμα: "Θα πληρώσετε..."

Όλα ψέματα και κακίες αβάσιμες! Πάνω απ'όλα είμαι μητέρα και απασχολούμαι με την ανατροφή πέντε παιδιών, είμαι πάντα μαζί τους, και έπειτα είμαι σύζυγος, η σύζυγος του Μάουρο.

Μετά από αυτές τις κακίες που ειπώθηκαν, είμαι υποχρεωμένη να υπερασπιστώ αυτούς τους ανθρώπους, οπότε ανέθεσα την υπόθεση στο δικηγόρο μου.

Να ξέρετε ότι για όλα τα ψέματα και τις κατηγορίες για μένα και την οικογένειά μου, θα πληρώσετε τις συνέπειες.

Ξέρετε ότι ζω μία ήσυχη ζωή, δουλεύω και, όπως έγραψα, ασχολούμαι με τα παιδιά μου, συνεπώς εσείς ασχοληθείτε με τη ζωή σας αντί να γράφετε κακίες για τη δική μου ζωή. Ευχαριστώ. Γουάντα Ικάρντι", ήταν το μήνυμα που ανέβασε μέσω των λογαριασμών της στα social media.

News 24/7

24MEDIA NETWORK