Αποκαλύφθηκε η σούπερ "χυλόπιτα" του Ετό για χάρη του Μουρίνιο

Ο Σαμουέλ Ετό έχει σοβαρό πρόβλημα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, γνωστό αυτό εδώ και χρόνια. Ένας από τους αγαπημένους του προπονητές, πάντως, είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα έχει τέτοια λατρεία στον Πορτογάλο που έκανε κάποτε τον Ράφα Μπενίτεθ να νιώσει πολύ άσχημα.

Inter Milan coach Jose Mourinho, right, celebrates with player Samuel Eto'o after winning the Champions League final soccer match between Bayern Munich and Inter Milan at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday May 22, 2010. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan coach Jose Mourinho, right, celebrates with player Samuel Eto'o after winning the Champions League final soccer match between Bayern Munich and Inter Milan at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday May 22, 2010. (AP Photo/Antonio Calanni) ASSOCIATED PRESS

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για ολόκληρη την καριέρα του στο "Voetbal International".

Μεταξύ άλλων, ο Ολλανδός legend ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο έμπειρος μέσος έσταξε... μέλι για τον Πορτογάλο, λέγοντας ότι αν δεν δουλέψει κάποιος μαζί του δεν μπορεί να ξέρει καθόλου για τι άνθρωπο πρόκειται και για πόσο ισχυρή προσωπικότητα.

Ανάμεσα, λοιπόν, σε αυτά που έλεγε για τον "Μου" αποκάλυψε και το σκηνικό που ο Σαμουέλ Ετό έριξε ένα... μυθικό άκυρο στον Ράφα Μπενίτεθ, όταν ο Ισπανός διαδέχθηκε τον "Special One" στον πάγκο της Ίντερ.

Επί Μουρίνιο, ο Ετό αγωνιζόταν στα άκρα, και οι Ιταλοί τότε είχαν πετύχει σπουδαία πράγμα. Ο αμέριμνος Ράφα Μπενίτεθ, γνωρίζοντας ότι ο Καμερουνέζος είχε την ικανότητα να... κουμαντάρει το αριστερό "φτερό" της επίθεσης, συζήτησε μαζί του για να συνεχίσει να παίζει εκεί.

Τι το ήθελε; Σύμφωνα με τον Σνάιντερ, ο Ετό τον γείωσε με τον χειρότερο τρόπο, αναφέροντάς χαρακτηριστικά: " Ο Σαμουέλ έπαιζε με τον Μουρίνιο αριστερά στην επίθεση. Όταν ήρθε ο επόμενος προπονητής (σ.σ. ο Μπενίτεθ) του ζήτησε να παίξει ξανά εκεί. Τότε ο Ετό του είπε ότι παίζει σε αυτή τη θέση μόνο για τον Μουρίνιο..."

Φανταστείτε πόσο μεγαλύτερη θα ήταν η ικανοποιήση του Ετό αν μια τέτοια "χυλόπιτα" την κερνούσε στον... αγαπημένο του, Πεπ Γκουαρντιόλα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK