Αυτόν τον παίκτη δεν πήρε η Ίντερ και εξαγρίωσε τους οπαδούς της!

Το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις της Ίντερ με την Παρί για την αγορά του Παστόρε προκάλεσε... βομβαρδισμό μηνυμάτων στη σελίδα του γιου του ιδιοκτήτη των Μιλανέζων! Διαβάστε το story.

PSG's Javier Pastore, center, celebrates with Edinson Cavani, left, and Julian Draxler, right, after scoring his side's third goal, during the French Cup soccer match, between Paris Saint-Germain and Guingamp at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Wednesday, Jan. 24, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Javier Pastore, center, celebrates with Edinson Cavani, left, and Julian Draxler, right, after scoring his side's third goal, during the French Cup soccer match, between Paris Saint-Germain and Guingamp at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Wednesday, Jan. 24, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

"Πόλεμος" στο διαδίκτυο με αφορμή μία μεταγραφή που φαίνεται πως θα παραμείνει όνειρο θερινής νυχτός!

Ο Χαβιέρ Παστόρε ήταν διακαής πόθος της Ίντερ και των πολυάριθμων φανς της σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο όμως η αποτυχία της διοίκησης να τα βρει με την Παρί Σεν Ζερμέν και να τον αποκτήσει προκάλεσε τη μήνη των νερατζούρι οπαδών.

Συνέπεια; Το προφίλ στο Instagram του Στίβεν Ζανγκ, γιου του ιδιοκτήτη του συλλόγου, δέχτηκε... βομβαρδισμό μηνυμάτων από αγανακτισμένους φανς της Ίντερ, οι οποίοι προέτρεψαν την οικογένεια Ζανγκ να αποχωρήσει από το τιμόνι σε περίπτωση που δεν φέρει στο Μιλάνο τον "Φλάκο".

"Ντροπή", "Δώσε χρήματα", "Καταστρέφετε την Ίντερ", "Γυρίστε σπίτι σας", είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα των οπαδών που έχουν μάλιστα δημιουργήσει hashtag με τίτλο #PastoretoInter (Ο Παστόρε στην Ίντερ).

Όσο για την αιτία που δεν έδωσαν τα χέρια οι δύο ομάδες; Η διοίκηση της Ίντερ έκρινε πολύ μεγάλο το ποσό των 7.000.000 ευρώ που ζήτησαν οι Παριζιάνοι για το δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτόν τον παίκτη δεν πήρε η Ίντερ και εξαγρίωσε τους οπαδούς της!

News 24/7

24MEDIA NETWORK