Εμφύλιος στην Ίντερ: θέλουν να πάρουν το περιβραχιόνιο από τον Ικάρντι!

Η Ίντερ επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στις επιτυχίες μετά το 2-1 επί της Μπολόνια όμως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εκρηκτικό, με παίκτες να ζητούν να πάει το περιβραχιόνιο από τον Ικάρντι στον Μιράντα! Κάθε άλλο παρά ιδανικό είναι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι!

Ο Γιαν Καραμό ήταν ο άνθρωπος που με το γκολ του το απόγευμα της Κυριακής έβαλε φρένο στο αρνητικό σερί οκτών αγώνων της Ίντερ στο πρωτάθλημα, όμως το 2-1 επί της Μπολόνια φαίνεται πως δεν στάθηκε αρκετό για να κρύψει κάτω από το... χαλί τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στα αποδυτήρια.

Τουλάχιστον αν λάβουμε υπόψη δημοσίευμα της "Repubblica", με την ιταλική εφημερίδα να αποκαλύπτει πως το κλίμα εντός της ομάδας δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με αρκετούς παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι να διαφωνούν με την απόφαση του προπονητή να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ικάρντι και να θέλουν αλλαγή.

Ο παίκτης τον οποίο "ψηφίζουν" για να πάρει το περιβραχιόνιο είναι ο έμπειρος στόπερ Μιράντα, με αρκετούς παίκτες να θεωρούν πως ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι ο πλέον κατάλληλος για το συγκεκριμένο ρόλο.

Εάν ισχύει πάντως το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει πως οι Πέρισιτς, Καντρέβα και Μπρόζοβιτς είναι απέναντι στον Ικάρντι, τότε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα πρέπει να κάνει... θαύματα για να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα του!

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.