Ετοιμάζουν "βόμβες" οι νέοι ιδιοκτήτες της Ίντερ

Οι Νερατζούρι άλλαξαν (ξανά) ιδιοκτησιακό καθεστώς και η νέα εταιρία που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, θέλει να κλείσει παικταράδες από την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Σίτι!

Ετοιμάζουν "βόμβες" οι νέοι ιδιοκτήτες της Ίντερ
Messi Suarez Neymar 2015 GETTY IMAGES

Παρελθόν αποτελεί ο Τοχίρ από την Ίντερ εδώ και λίγες εβδομάδες. Ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας υποσχέθηκε πολλά και έκανε... τίποτα. Πλέον το 70% του συλλόγου ανήκει σε μία κοινοπραξία δυο κολοσσών από την Ασία, που έδωσαν 270.000.000€ για να πάρουν την ομάδα και τα... χρέη της.

Η αρχή, όπως και με το Τοχίρ, δεν είναι καλή με την Ίντερ να αλλάζει προπονητή και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση της βαθμολογίας στο Καμπιονάτο.

Το καλοκαίρι, βέβαια, τα πάντα θα αλλάξουν. Οι Ασιάτες θέλουν να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport οι δυο πρώτου στόχοι τους είναι οι Σέρχιο Αγκουέρο και Λουίς Σουάρες!

Τώρα πως θα καταφέρουν να τους πείσουν να φύγουν από Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα είναι ένα καλό ερώτημα. Θα χρειαστούν πολλοί... λόγοι (€€€) για να αλλάξουν πόλη και ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK