Φόρεσαν φανέλα της Ίντερ στον Μέσι!

Μετά τις δύο ισχυρές ομάδες του Μάντσεστερ, στο παιχνίδι της απόκτησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα ενδέχεται να μπει και η Ίντερ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Φόρεσαν φανέλα της Ίντερ στον Μέσι!

Όσο ο Λιονέλ Μέσι δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα (το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2018) τόσο θα μεγαλώνει η όρεξη των "μνηστήρων" για την... αρπαγή του αιώνα.

Φόρεσαν φανέλα της Ίντερ στον Μέσι!

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε πλήθος δημοσιευμάτων που ήθελαν τις Γιουνάιτεντ και Σίτι να ενδιαφέρονται για τον 29χρονο σούπερ σταρ (άσχετα αν Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα δήλωσαν αμφότεροι πως επιθυμούν ο Μέσι να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα) ενώ εδώ και λίγες ώρες μπήκε "νοερά" στο παιχνίδι και η Ίντερ.

Αιτία μία δήλωση του μικρομετόχου της Ίντερ και ισχυρού άνδρα της Pirelli, Μάρκο Τρονκέτι Προβέρα, ο οποίος με δήλωσή του στην "Corriere dello Sport" δεν έκρυψε την επιθυμία του να βοηθήσει ώστε ο Αργεντινός άσος να φορέσει τη νερατζούρα φανέλα.

Φόρεσαν φανέλα της Ίντερ στον Μέσι!

"Το όνειρο είναι πάντα ένα και πάντα το ίδιο: να δω τον Μέσι να παίζει με τη φανέλα της Ίντερ", ήταν το μήνυμά του (για αυτό άλλωστε και η εφημερίδα παρουσίασε τον Μέσι να φοράει τη φανέλα της Ίντερ μέσω φωτομοντάζ) και μένει να δούμε αν η Suning που έχει αναλάβει πλέον το κουμάντο των Μιλανέζων είναι σε θέση να "χτυπήσει" τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Μπαρτσελόνα "πικάρει" την Ρεάλ με τα γκολ του Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK