Η γκάφα της χρονιάς από το πρώην αφεντικό της Ίντερ!

Ο Έρικ Τοχίρ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο διάστημα που βρέθηκε στο τιμόνι της Ίντερ όμως υπέπεσε σε γκάφα ολκής και έγινε "θέμα" στα social media!

Η γκάφα της χρονιάς από το πρώην αφεντικό της Ίντερ!

Οι λάτρεις του Καμπιονάτο έχουν στο μυαλό τους την μεγάλη Μίλαν του Αρίγκο Σάκι και του Φάμπιο Καπέλο ως την "Μίλαν των Ολλανδών", με την τριπλετα Φαν Μπάστεν-Γκούλιτ-Ράικαρντ να οδηγεί τους "ροσονέρι" στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης ενώ την ίδια χρονική περίοδο η Ίντερ είχε να αντιπαρατάξει γερμανική δύναμη με την τριάδα Μπρέμε-Ματέους-Κλίνσμαν.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι ο άνθρωπος που μέχρι πριν από λίγο καιρό βρισκόταν στην ηγεσία της Ίντερ τα "έκανε σαλάτα" σε συνέντευξή του, κάνοντας... μεταγραφή τους Ολλανδούς στην ομάδα του (!), με τα social media να παίρνουν φωτιά!

"Όταν αγοράζεις μία ποδοσφαιρική ομάδα δεν μιλάμε μόνο για μία επιχείρηση, θα πρέπει να αγαπήσεις αυτή την ομάδα.

Εγώ είμαι ιντερίστα από τότε που απέκτησε τους τρεις Ολλανδούς", δήλωσε ο Έρικ Τοχίρ και όπως ήταν λογικό οι Φαν Μπάστεν-Γκούλιτ-Ράικαρντ ντύθηκαν στα νερατζούρι μέσω photoshop, με τις ατάκες στο Twitter να διαδέχονται η μία την άλλη.

Με πιο χαρακτηριστική, την ακόλουθη: "Είμαι ιντερίστα από την εποχή που είχαμε τον Σεβτσένκο... Να σημειώσουμε πως μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, ο Τοχίρ προσπάθησε να μετριάσει τις εντυπώσεις γράφοντας στο Twitter του πως "προφανώς είχα στο μυαλό μου τους τρεις Γερμανούς παίκτες και όχι τους τρεις Ολλανδούς" αλλά η "ζημιά" είχε ήδη γίνει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK