Η Γουάντα Νάρα ανέβασε την τιμή του Ικάρντι στα ύψη!

Ο Μάουρο Ικάρντι διανύει σούπερ περίοδο με την Ίντερ και την εθνική Αργεντινής και έδωσε την ευκαιρία στην σέξι σύντροφό του να "χτυπήσει" με δύο σούπερ ατάκες σε συνέντευξή της!

Η Γουάντα Νάρα ανέβασε την τιμή του Ικάρντι στα ύψη!

Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν τα πράγματα αυτή την εποχή για τον Μάουρο Ικάρντι.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής Serie A έχει πετύχει τα τέσσερα από τα έξι γκολ της (πρωτοπόρου μαζί με Μίλαν, Γιουβέντους και Νάπολι) Ίντερ και μετά από αρκετά χρόνια "σνομπαρίσματος" βρήκε θέση στην εθνική Αργεντινής, ενώ συν τοις άλλοις υπέγραψε αυτό το καλοκαίρι συμβόλαιο μέχρι το 2021 (με ρήτρα 110.000.000 ευρώ για ομάδα του εξωτερικού) και πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Τι λέει για όλα αυτά η Γουάντα Νάρα; Η πανέμορφη σύντροφος του Ικάρντι βρήκε την ευκαιρία και "χτύπησε" μέσω συνέντευξής της στο περιοδικό "Gente", προσφέροντας δύο απολαυστικές ατάκες για τον νεαρό φορ.

"Είμαι η μοναδική γυναίκα που κάνω τον σύντροφό μου να βγάζει χρήματα", δήλωσε η Αργεντίνα, κάνοντας σαφή αναφορά στο γεγονός πως είναι η μάνατζερ του παίκτη, για να προσθέσει: "Στο παρελθόν άξιζε 14 εκατομμύρια ευρώ και τώρα στοιχίζει 250 εκατομμύρια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK