Η Γουάντα Νάρα "εκδικήθηκε" τον Ικάρντι με γυμνή φωτογραφία!

Την ώρα που οι οπαδοί της Ίντερ βράζουν στο ζουμί τους αναφορικά με την παραμονή του ή όχι, ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα δίνουν "hot" διάσταση στις εξωτικές διακοπές τους (PHOTOS)...

Η Γουάντα Νάρα "εκδικήθηκε" τον Ικάρντι με γυμνή φωτογραφία!

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που αγαπούν όλοι σχεδόν οι αθλητές καθώς αυτό το διάστημα έχουν την ευκαιρία να "ξεφύγουν" από την πίεση και το άγχος μίας εξαντλητικής και άκρως απαιτητικής αγωνιστικής σεζόν και αυτά που κάνει το ζευγάρι Μάουρο Ικάρντι-Γουάντα Νάρα συνιστούν αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.

Σε μία περίοδο που το θέμα της παραμονής του αρχηγού της Ίντερ στην ομάδα είναι ο Νο 1 πονοκέφαλος για τους διοικούντες, ο ίδιος έχει αποφασίσει να "κατεβάσει ρολά" και να ηρεμήσει, παίρνοντας μαζί του την Γουάντα Νάρα στις διακοπές του, πρώτα στην Νότια Αφρική και τις τελευταίες ημέρες στις Σεϊχέλες.

Στο εξωτικό νησί το διάσημο αργεντίνικο ζευγάρι δεν έχει το παραμικρό μάλιστα πρόβλημα να αποκαλύψει πώς περνάει, χρησιμοποιώντας... στο φουλ τα social media, με τον Ικάρντι να ανεβάζει μάλιστα και κάποιες αρκετά "πικάντικες" φωτογραφίες της αγαπημένης του.

Και εκείνη όμως δεν... πάει πίσω αφού μετά από τη φωτογραφία με το σέξι μπικίνι που φορούσε και το οποίο ανέβασε ο "Μαουρίτο", βρήκε τον τρόπο να πάρει γλυκιά ρεβάνς: ανέβασε δική του γυμνή φωτογραφία στο Instagram, όπου έκρυψε μόνο το επίμαχο σημείο του σώματός του με την εικόνα μίας... μαϊμούς.

"Αυτή είναι η εκδίκησή μου, Ταρζάν", ήταν το χαρακτηριστκό της σχόλιο, το οποίο μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες απέσπασε πάνω από 100.000 likes...

News 24/7

24MEDIA NETWORK