Η Ίντερ "κάρφωσε" το διαιτητή του ντέρμπι με την Γιουβέντους με νέο video!

Μετά τα δύο πέναλτι για τα οποία φώναξε στο ντέρμπι με την Γιουβέντους, η Ίντερ βρήκε και νέα φάση για να καταδείξει πως ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς οι Τορινέζοι. Δείτε το VIDEO.

Η Ίντερ "κάρφωσε" το διαιτητή του ντέρμπι με την Γιουβέντους με νέο video!

Κοντεύουν να συμπληρωθούν σχεδόν τρία 24ωρα από τη διεξαγωγή του "Derby d'Italia" που βρήκε την Γιουβέντους να επικρατεί 1-0 της Ίντερ και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του έκτου σερί σκουντέτο, και οι φωνές των Μιλανέζων για τη διαιτηυσία δεν έχουν ακόμα κωπάσει.

Το εντυπωσιακό είναι πως μετά από τα έντονα παράπονα για τον μή καταλογισμό δύο πέναλτι πλέον οι "νερατζούρι" φωνάζουν και για μία ακόμα φάση, η οποία είχε περάσει απαρατήρητη την ώρα του αγώνα και την οποία φρόντισε να φέρει στο προσκήνιο μέσω video που τραβήχτηκε από τις εξέδρες!

Αυτή έλαβε χώρα στο 69' μετά από ένα οφσάιντ που σφυρίχτηκε στον Πέρισιτς, με τον Άλεξ Σάντρο να δίνει τη μπάλα στον Κιελίνι και εκείνον να τη δίνει στον Μπουφόν αλλά να μην βάζει καλό σημάδι και να τροφοδοτεί ουσιαστικά τον Ικάρντι. Εκείνος ξεχύθηκε προς τη μπάλα για να βγει απέναντι στον Μπουφόν αλλά ο μπακ της Γιουβέντους σήκωσε το χέρι του και τότε ο Ριτσόλι σταμάτησε τη φάση για να την "γυρίσει πίσω", στα πόδια του Κιελίνι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΙΝΤΕΡ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν πέφτει το κάστρο, "καθάρισε" και την Ίντερ η Γιουβέντους!
Η οργισμένη κλωτσιά στο φινάλε που "έκαψε" τον Ικάρντι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK