Η Ίντερ παίρνει μαθήματα από τον... Ολυμπιακό!

Η Ίντερ γνώρισε ήττα-σοκ στην πρεμιέρα του Europa League από την Χάποελ Μπερ Σεβά, την ομάδα που "πλήγωσε" το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, και πλέον οι Μιλανέζοι είναι ένα βήμα από το να... μιμηθούν ξανά τους Πειραιώτες. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Ίντερ παίρνει μαθήματα από τον... Ολυμπιακό!

Ενός κακού μύρια έπονται. Η εντός έδρας ήττα από την Χάποελ Μπερ Σεβά (0-2) για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, όχι μόνο πλήγωσε τον εγωισμό των φίλων της ομάδας ( χαρακτηριστικό το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Gazzetta dello Sport") αλλά απειλεί να τινάξει στον αέρα και τα πλάνα που είχε καταστρώσει πρόσφατα η διοίκηση ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, τις τελευταίες ώρες το κλίμα μέσα στο στρατόπεδο των "νερατζούρι" έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα βαρύ για τον Φρανκ Ντε Μπουρ και πλέον ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται με το... πιστόλι στον κρόταφο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως νέα ήττα την Κυριακή στο "Derby d'Italia" απέναντι στην Γιουβέντους θα τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου, με την ιστοσελίδα "Calciomercato.com", να αποκαλύπτει πως συζητείται ήδη το όνομα του Φάμπιο Καπέλο ως υποψήφιου διαδόχου του.

Η Ίντερ παίρνει μαθήματα από τον... Ολυμπιακό!

Μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του Ολλανδού στον πάγκο της Ίντερ και παρότι έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο πριν από έναν μήνα, όλα δείχνουν πως νέα αποτυχία θα του κοστίσει τη θέση στην άκρη του πάγκου.

Αν μάλιστα γίνει αυτό (η διοίκηση των Μιλανέζων αρκεί να του δώσει 1.500.000 ευρώ ως αποζημίωση) τότε η Ίντερ θα προχωρήσει σε δεύτερη αλλαγή προπονητή στο ξεκίνημα της σεζόν όπως ακριβώς και ο Ολυμπιακός. Με κοινό παρονομαστή και των δύο συλλόγων την Χάποελ Μπερ Σεβά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK