Η κυρία Ικάρντι έφυγε για διακοπές με 14(!) βαλίτσες!

Το ζεύγος Ικάρντι αναχώρησε από την Ιταλία με προορισμό την Αργεντινή, για τις γιορτές, έχοντας μαζί του περισσότερες από 14 αποσκευές! Όσο περίεργο κι αν ακούγεται ο αριθμός μάλλον είναι...μικρός. Γιατί; Μπείτε και διαβάστε το λόγο (VIDEO).

Η κυρία Ικάρντι έφυγε για διακοπές με 14(!) βαλίτσες!

Η φετινή σεζόν είναι... σούπερ για τον Μάουρο Ικάρντο, ο οποίος παρά τις αντιπάθειες που έχει στην Ίντερ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Μετρά ήδη 16 γκολ και 5 ασίστ σε 23 αναμετρήσεις, όσα τέρματα είχε δηλαδή όλη την περσινή σεζόν!

Ένας από τους λόγους που "πετάει" είναι η οικογενειακή ευτυχία, αφού η σέξι σύζυγος του παραμένει στο πλευρό του και στα δύσκολα. Έτσι, με το που τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ιταλία, το ζεύγος Ικάρντι μάζεψε τα μπαγκάζια και έφυγε για Αργεντινή!

Και όταν λέμε μπαγκάζια δεν εννοούμε 5-6, αλλά περισσότερα από 14! Κι αν ο αριθμός σας φαίνεται μεγάλος, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Βλέπετε, εκτός από την πληθωρική Γουάντα Νάρα και τον παίκτη, υπάρχουν στη μέση πέντε παιδιά! Τρία από τον προηγούμενο γάμο της Νάρα ( με τον Μάξι Λόπες που τον απάτησε με τον Ικάρντι) και δυο με τον 24άχρονο άσο.

Άρα για επτά άτομα, μάλλον λογικός ακούγεται ο αριθμός...

News 24/7

24MEDIA NETWORK