Η παρουσίαση του Σπαλέτι είχε και ολίγον από... Μανωλά

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παρουσιάστηκε επίσημα από την Ίντερ ως ο νέος τεχνικός της και στις προγραμματικές δηλώσεις μίλησε ακόμα για τις επικείμενες κόντρες του με την Ρόμα.

Η παρουσίαση του Σπαλέτι είχε και ολίγον από... Μανωλά

Πέντε ημέρες μετά την ανακοίνωση της Ίντερ με την πρόσληψή του (για τα επόμενα δύο χρόνια θα κάτσει στον πάγκο της), ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός των "νερατζούρι" και σε αυτήν έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν.

"Θα πρέπει να βάζουμε αρκετά γκολ και το σύστημα που θα μας επιτρέψει να βγάζουμε προς τα έξω καλό παιχνίδι είναι το 4-2-3-1. Εδώ και χρόνια αυτή η ομάδα δεν κατακτά τίτλους. Ή θα αλλάξουν πράγματα ή θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σπαλέτι ο οποίος σε ερώτηση που του έγινε για την κόντρα με την πρώην του, Ρόμα, αφιέρωσε 9 ολόκληρα λεπτά!

"Οι παίκτες της Ρόμα θα μας κάνουν να ιδρώσουμε σε εκείνο το παιχνίδι. Έχουν παίκτες όπως ο Μανωλάς, ο Ρίντιγκερ, ο Ναϊνγκολάν, ο Στρόουτμαν και ο Τζέκο.

Δεν έχει μεν σημασία η θέση στην κατάταξη την περασμένη σεζόν όμως η διαφορά των 25 πόντων μεταξύ των δύο ομάδων (87 η Ρόμα, 62 η Ίντερ) είναι σημαντική. Είναι οκτώ νίκες παραπάνω..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK