Η Ρόμα τα δοκάρια, η Ίντερ τα γκολ

Η Ρόμα προηγήθηκε, "έσπασε" τα δοκάρια (3!!!) και στη συνέχεια... τιμωρήθηκε από την αποτελεσματική Ίντερ που όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά νίκησε με 3-1 (VIDEO)!

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Aug. 26, 2017 (AP Photo/Andrew Medichini)
roma inter Mauro Icardi AP

Η Ρόμα μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με πανέξυπνο πλασέ του Τζέκο, μετά από πάσα του Ναϊγκολάν. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχα καθαρίσει το παιχνίδι, όμως Κολάροφ και Ναϊνγκολάν σημάδεψαν τα δοκάρια!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόμα είχε και τρίτο δοκάρι με τον Περότι αυτή τη φορά, για να έρθει ο Ικάρντι και να τιμωρήσει την... αστοχία με δυο τέρματα ανατροπής στο 67' και το 77'! Ο Αργεντινός θα μπορούσε να κάνει χατ-τρικ στο 79ο λεπτό, όμως ο Άλισον απέκρουσε το πλασέ του.

Η Ρόμα έχασε σπουδαία ευκαιρία για να κάνει το 2-2 στο 82', όμως ο Ναϊνγκολάν ολομόναχος έστειλε τη μπάλα άουτ. Έτσι, η Ίντερ που δεν συγχωρεί τίποτα, έκανε το 3-1 με τον Βεσίνο στο 87ο λεπτό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΡΟΜΑ:Άλισον, Ζουάν Ζεζούς, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Ντε Ρόσι (Ουντέρ 83'), Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν, Ντεφρέλ (Ελσαραουϊ 62'), Τζέκο, Περότι.

ΙΝΤΕΡ:Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ναγκατόμο (Ναγκατόμο 56'), Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι (Ζοάο Μάριο 46'), Μπόρχα Βαλέρο, Καντρέβα (Κανσέλο 83'), Πέρισιτς, Ικάρντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK