Η σέξι Γουάντα Νάρα βρήκε θέση σε ιταλική εκπομπή!

Η Γουάντα Νάρα ανέβαζε τη θερμοκρασία όλο το καλοκαίρι με τα ποσταρίσματά της και τώρα θα το κάνει και το... χειμώνα καθώς αποδέχτηκε ρόλο πανελίστριας σε ιταλική ποδοσφαιρική εκπομπή!

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το ζεύγος Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα αναμένεται να "κάνει θραύση" τη σεζόν 2018-19. Ο άσος της Ίντερ αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ίντερ του Λουτσιάνο Σπαλέτι που φέτος φιλοδοξεί να "χτυπήσει" την Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ την ίδια ώρα η σύζυγός του θα παίζει "μεγάλη μπάλα" εκτός γηπέδων.

Όχι μόνο στις εξέδρες του "Μεάτσα" όπου λογικά θα βρίσκεται συχνά πυκνά για να βλέπει διά ζώσης τον Αργεντινό φορ αλλά και στα τηλεοπτικά πλατό, με το πανέμορφο μοντέλο να αποδέχεται πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό "Sportmediaset" και να ετοιμάζεται για καριέρα στη μικρή οθόνη.

Η σέξι Γουάντα Νάρα βρήκε θέση σε ιταλική εκπομπή!

Συγκεκριμένα θα δηλώνει "παρούσα" κάθε Δευτέρα (έναρξη στις 3 Σεπτεμβρίου) όπου θα ανεβαίνει στον αέρα η διάσημη εκπομπή "Tiki Taka" που σχολιάζει τα ματς κάθε αγωνιστικής της Serie A, με την Γουάντα Νάρα να κάνει ντεμπούτο στην ιταλική τηλεόραση καταθέτοντάς την άποψή της για ποδόσφαιρο.

"Είμαι ευτυχισμένη που αρχίζω αυτή τη νέα διαδρομή με το Mediaset. Ένα ευχαριστώ σε όλο την ομάδα της εκπομπής που με υποδέχτηκαν με πολλή αγάπη", σχολίασε στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της που κρατάει στο χέρι μία ποδοσφαιρική μπάλα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK