"Κοντά σε Ίντερ ο Κασάμι"

Σύμφωνα με ελβετικά δημοσιεύματα, ο Παϊτίμ Κασάμι έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την Ίντερ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους Μιλανέζους.

Το μέλλον του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό είναι δυσοίωνο, με τον Ελβετό μέσο να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την "τύχη" του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, είναι η Ίντερ και όπως αναφέρει δημοσίευμα της "gazzetta.it," (η πληροφορία απορρέει από ελβετικές πηγές) ο 23χρόνος χαφ των "ερυθρόλευκων", έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Μιλάνου.

Ο Μίνο Ραϊόλα, μάνατζερ του Κασάμι, φέρεται να επικοινώνησε με τον ιταλικό σύλλογο, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην πιθανή μεταγραφή του Ελβετού.

Τόσο η πλευρά του Ολυμπιακού, όσο και εκείνη της Ίντερ, δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος, αναμένοντας έτσι τις εξελίξεις των επόμενων ημερών.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!