Με 180.000.000 ευρώ αγοράζουν την ευτυχία Ικάρντι και Ίντερ!

Η Ίντερ δεν θέλει να χάσει σε καμία περίπτωση τον Μάουρο Ικάρντι και είναι έτοιμη για μία πρόταση-μαμούθ στον αρχηγό της για να τον κρατήσει για πάντα στο "Σαν Σίρο".

Η Γουάντα Νάρα, σύντροφος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, έχει αφήσει να εννοηθεί πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν πως θα κοιτάξει το καλύτερο δυνατό για τον Αργεντινό άσο και η Ίντερ είναι έτοιμη να του κάνει μία προσφορά που θα είναι δύσκολο να αρνηθεί.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η διοίκηση των "νερατζούρι" σκοπεύει να καλέσει τον Ικάρντι να συζητήσουν αμέσως μετά το Πάσχα και εκεί να του προσφέρει νέο συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στη Serie A.

Αυτή τη στιγμή οι δύο άσοι της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα και Γκονσάλο Ιγκουαΐν, είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας απολαμβάνονας ετήσιες αποδοχές ύψους 7.500.000 ευρώ, με τους Μιλανέζους να είναι έτοιμοι να υπερβούν αυτό το ποσό για να ικανοποιήσουν τον παίκτη όχι μόνο στο οικονομικό αλλά και στο θέμα του ποδοσφαιρικού εγωισμού του.

Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος της Ίντερ είναι να ανεβάσει τη ρήτρα αποδέσμευσης από τα 110 στα 180.000.000 ευρώ (για ομάδες του εξωτερικού) προκειμένου να φράξει το δρόμο προς τους υποψήφιους μνηστήρες που ενδεχομένως θα εμφανιστούν το ερχόμενο καλοκαίρι...

Θα πει το "si" ο Ικάρντι; Υπομονή έναν μήνα ακόμα...

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.