Με 60.000 κόσμο και τον... Πέρισιτς πάει να "σβήσει" την πρεμιέρα!

Μία γκέλα δεν ήταν αρκετή να κόψει τα φτερά των οπαδών της Ίντερ που θα έχουν εντυπωσιακή παρουσία στο "Σαν Σίρο" για το ματς με την Τορίνο. Στα συν η επιστροφή στην 11άδα του... παίκτη-βαρόμετρο.

Inter Milan's Ivan Perisic controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 12, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Ivan Perisic controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 12, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η αλήθεια είναι πως το 0-1 από την Σασουόλο στο "Mapei Stadium" προκάλεσε έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους της Ίντερ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως από ένα και μόνο ματς βγήκαν συμπεράσματα για όλη τη φετινή σεζόν.

Ουδείς άλλωστε έχει ξεχάσει πως αν είναι μία ομάδα που μετά την Γιουβέντους (έχει την πρωτιά ελέω... Κριστιάνο Ρονάλντο) εντυπωσίασε με τις καλοκαιρινές μεταγραφικές της κινήσεις, τότε αυτή είναι η Ίντερ.

Για αυτό το λόγο οι οπαδοί της ετοιμάζουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, με τα τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ να κάνουν λόγο για 60.000 κόσμο το βράδυ της Κυριακής (21:30) απέναντι στην Τορίνο.

Πέρα μάλιστα από το βροντερό "παρών" από τους ιντερίστι τιφόζι, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει έναν ακόμα λόγο να αισθάνεται τυχερός ενόψει του ματς καθώς ο Ιβάν Πέρισιτς είναι 100% έτοιμος μετά την επιστροφή του από το Μουντιάλ (ήταν στον πάγκο στην πρεμιέρα) και θα είναι στο αρχικό σχημα.

Πρόκειται άλλωστε για τον παίκτη-βαρόμετρο για τους Μιλανέζους. Είναι ο Μr assist της ομάδας (23 στη Serie A, ουδείς είναι καλύτερος από αυτόν στην Ίντερ) και ο δεύτερος σκόρερ της από τότε που βρίσκεται στο Μιλανο (έχει 29 γκολ, με τον Ικάρντι να έχει 69), ενώ με εκείνον βασικό η Ίντερ έχει πάρει τη νίκη στο 51% των αγώνων της (48 επιτυχίες σε 94 ματς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK