Μουρίνιο: η έμπνευση της Ίντερ ενόψει Γιουβέντους!

Η Ίντερ υποδέχεται την Γιουβέντους ούσα στριμωγμένη στα σχοινιά μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και πηγή έμπνευσης για τους Μιλανέζους ενόψει του "Derby d'Italia" είναι ΜΟΝΟ ο Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε το γιατί.

Μουρίνιο: η έμπνευση της Ίντερ ενόψει Γιουβέντους!

Η εντός έδρας ήττα από την Χάποελ Μπερ Σεβά στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League ήρθε να κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στο στρατόπεδο της Ίντερ (είχαν προηγηθεί επίσης οι "γκέλες" στο πρωτάθλημα με Κιέβο στην πρεμιέρα και με την Παλέρμο για την 2η αγωνιστική), και είναι πλέον αρκετά πιθανό ο Φρανκ Ντε Μπουρ να κουνήσει μαντήλι μόλις ένα μήνα μετά την πρόσληψή του αν έρθει απόψε η ήττα από την Γιουβέντους.

Τι είναι αυτό που μπορεί να εμπνεύσει τους Μιλανέζους ενόψει του αποψινού "Derby d'Italia"; Αν κρίνει κανείς από τα τελευταία ραντεβού των δύο ομάδων στο "Meazza" αυτό το κάτι έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλος από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Μουρίνιο: η έμπνευση της Ίντερ ενόψει Γιουβέντους!

Ναι, έχουν περάσει πάνω από 6 χρόνια από τότε που ο "special one" αποφάσιζε να αφήσει την Ίντερ για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας κατακτήσει το ιστορικό τρεμπλ με τους Μιλανέζους, όμως το εντυπωσιακό είναι πως έκτοτε δεν έχουν μπορέσει ακόμα να νικήσουν εντός έδρας την "βέκια σινιόρα" σε αγώνα για τη Serie A!

Τρεις νίκες της Γιουβέντους και τρεις ισοπαλίες "γράφει" το κοντέρ, με τους Τορινέζους να έχουν να χάσουν στο Μιλάνο για το πρωτάθλημα από τις 16 Απριλίου 2010!

Σε ένα ματς ωστόσο που οι οπαδοί της Ίντερ δεν το έχουν ξεχάσει, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να παίρνει μία σπουδαία νίκη με 2-0 και τον Μάικον να πετυχαίνει ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουν σημειωθεί ποτέ σε αυτό το γήπεδο, απέναντι μάλιστα στον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Θαυμάστε το ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ γκολ του Μάικον:

News 24/7

24MEDIA NETWORK