Νέο "κράξιμο" σε παίκτες και διοίκηση με πολεμικό πανό!

Η Ίντερ ετοιμάζεται να ανακοινώνει το νέο της τεχνικό όμως οι οπαδοί συνεχίζουν τον "πόλεμο" κατά παικτών και διοίκησης. Δείτε τα πανό που κρέμασαν στο "Meazza" στο ματς με Κροτόνε!

Όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες 48 ώρες η Ίντερ θα ανακοινώσει τον Στέφανο Πιόλι ως το νέο της τεχνικό, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Φρανκ Ντε Μπουρ, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να ηρεμήσει τους οπαδούς της.

Χαρακτηριστική απόδειξη η συμπεριφορά τους στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Κροτόνε, με τους οργανωμένους να κρεμούν πανό στην Curva Sud το οποίο ήταν ξεκάθαρα κατά των ποδοσφαιριστών.

"Μόνος αυτός που μπαίνει στο γήπεδο τα πηγαίνει χειρότερα από μία ανύπαρκτη διοίκηση.Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ατιμάσουμε 108 χρόνια ιστορίας. Προσοχή επειδή η κατάσταση γίνεται βαριά", έγραφε το πανό που αναρτήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα ενώ ένα άλλο έπαιρνε θέση υπέρ του απολυθέντα Φρανκ Ντε Μπουρ.

"Ευχαριστούμε Φρανκ. Πληρώνεις λάθη που δεν είναι δικά σου".

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!