Ο "αυθεντικός" Ρονάλντο δίνει τη σκυτάλη στον... Ικάρντι!

Έτοιμη να καταγράψει ένα ιστορικό ρεκόρ ξεπερνώντας την ομάδα που είχε στο ρόστερ της μεταξύ άλλων τον Ρονάλντο είναι η φετινή Ίντερ του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Διαβάστε το story...

Inter's Mauro Icardi celebrates after scoring second goal for his side during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 24, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter's Mauro Icardi celebrates after scoring second goal for his side during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 24, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Πρώτη στην βαθμολογία δεν είναι αφού η Νάπολι δείχνει... σεληνιασμένη από το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο η Ίντερ πραγματοποιεί μία άκρως αξιόλογη πορεία στη φετινή Serie A και μάλιστα βρίσκεται μία ανάσα από να μπει στα βιβλία της ιστορίας.

Συγκεκριμένα, εάν το βράδυ της Δευτέρας φύγει νικήτρια από την Βερόνα απέναντι στην Ελλάδα τότε θα έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της μετά από 29 βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές.

Ο "αυθεντικός" Ρονάλντο δίνει τη σκυτάλη στον... Ικάρντι!

Το εντυπωσιακό είναι πως αν το πετύχει θα πάρει τη σκυτάλη από την Ίντερ του Σιμόνι πριν από 20 χρόνια, η οποία με τον Ρονάλντο στο ρόστερ της στην πρώτη του σεζόν στο "Μεάτσα" μετά τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα, είχε φτάσει στους 26 στα πρώτα 11 παιχνίδια της, κατακτώντας μάλιστα στο φινάλε της σεζόν το Κύπελλο UEFA απέναντι στην Λάτσιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK