Ο Μουρίνιο "σκοτώνει" παίκτη των 41 εκατ. ευρώ σε πρώην ομάδα του!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σπατάλησε 300.000.000 ευρώ σε μεταγραφές, ωστόσο κάποιοι δεν "τσούλησαν" και αναμένεται να βγουν στο... σφυρί σε τιμές ευκαιρίας. Από κοντά η Ίντερ για να "χτυπήσει" τον πρώτο "κομμένο" του "Μου".

Ποιος είπε ότι ο "Special One" είναι... αλάνθαστος; Ο Πορτογάλος επί των ημερών του στη Μάντσεστερ ξόδεψε 300.000.000 ευρώ σε μεταγραφές, αλλά όπως ήταν λογικό δεν του βγήκαν όλες.

Ένας από τους "κομμένους" του (παρότι παίρνει παιχνίδια) είναι και ο Χένριχ Μαχιταριάν ο οποίος ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020, ωστόσο ο "Μου" έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι απογοητευμένος μαζί του λόγω της κακής του απόδοσης!

Την εξέλιξη στην πορεία του Αρμένιου στην Αγγλία παρακολουθεί η Ίντερ, πρώην ομάδα του Πορτογάλου.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα το κλαμπ του Μιλάνου ελέγχει την υπόθεση για να πάρει τον παίκτη, αφού όπως αναφέρουν τα άρθρα ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν... καίγεται να τον κρατήσει και θα λυπηθεί τα 41.000.000 ευρώ που ξόδεψε για να τον κάνει δικό του, δίνοντάς τον αρκετά φθηνότερα.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.