O Ναϊνγκολάν "βάζει φωτιές" στην Ρόμα από το... Μιλάνο!

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο αποχώρησής του από την Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι και βρήκε την ευκαιρία μετά (και) την πώληση του Στρόοτμαν από τους Ρωμαίους να... ρίξει καρφιά.

Soccer player Radja Nainggolan of Belgium arrives at the Italian Olympic Committee's headquarters for medical checks in Milan, Italy, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Soccer player Radja Nainggolan of Belgium arrives at the Italian Olympic Committee's headquarters for medical checks in Milan, Italy, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ρόμα πήρε διψήφιο αριθμό ποδοσφαιριστών αυτό το καλοκαίρι όμως παράλληλα προχώρησε και σε αποδεσμεύσεις αρκετών παικτών, γεγονός που δεν άρεσε σε αρκετούς οπαδούς της.

Τελευταίος που έκλεισε την πόρτα ήταν ο Κέβιν Στρόοτμαν που πουλήθηκε στην Μαρσέιγ, με την αποχώρηση αυτή, σε συνδυασμό με το 3-3 με την Αταλάντα για το πρωτάθλημα, να εξοργίζει τους τιφόζι και τα social media να "παίρνουν φωτιά".

Ένα μάλιστα μήνυμα συζητιέται ακόμα και τώρα στην ιταλική πρωτεύουσα και υπάρχει σοβαρή αιτία. "Μόντσι και Παλότα, τώρα θα πουλήσετε και τον Τζέκο στις 30 Αυγούστου"; έγραψε ο Αλέσιο Ντι Πάσκα, με το τιτίβισμα αυτό να αποσπάει μάλιστα το "like" του Ρατζά Ναϊνγκολάν.

O Ναϊνγκολάν "βάζει φωτιές" στην Ρόμα από το... Μιλάνο!

Ο Βέλγος μέσος είναι πλέον παίκτης της Ίντερ (λόγω τραυματισμού δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής σε επίσημο αγώνα) όμως δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την πρώην ομάδα του, κατηγορώντας μάλιστα τη διοίκηση πριν λίγο καιρό πως εκείνη αποφάσισε να τον παραχωρήσει στην Ίντερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK