Ο "τελειωμένος" Ντε Μπουρ και οι 4 μνηστήρες

Ο κύβος ερρίφθη: η ήττα από την Σαμπντόρια "τελείωσε" ουσιαστικά τον Φρανκ Ντε Μπουρ από τον πάγκο της Ίντερ και για αυτόν ερίζουν πλέον 4 προπονητές. Διαβάστε το story.

Ο "τελειωμένος" Ντε Μπουρ και οι 4 μνηστήρες

Πέντε ήττες στις πρώτες 11 αγωνιστικές της Serie A (τέσσερις στις 5 τελευταίες) είναι ο τραγικός απολογισμός για την Ίντερ μετά και το "χαστούκι" που δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής στο "Luigi Ferraris" από την Σαμπντόρια και πλέον ο Φρανκ Ντε Μπουρ μετράει επίσημα... μέρες στο Μιλάνο.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν κατάφερε να αναστρέψει το κλίμα που είχε διαμορφωθεί εις βάρος του το τελευταίο διάστημα (χαρακτηριστικός ο καυγάς του με τον Έντερ την ώρα της αλλαγής του Ιταλού επιθετικού) και με τη διαφορά από την 3η Μίλαν θεωρείται ήδη παρελθόν από τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο "τελειωμένος" Ντε Μπουρ και οι 4 μνηστήρες

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο διάδοχος του Μαντσίνι θα αποχωρήσει είτε πριν είτε μετά τον αγώνα της Πέμπτης με την Σαουθάμπτον για το Europa League, με τη διοίκηση των "νερατζούρι" να έχει ήδη τέσσερις προπονητές σε πρώτο πλάνο όσον αφορά στην αντικατάστασή του.

Αυτοί είναι οι Λεονάρντο, Λοράν Μπλαν, Στέφανο Πιόλι και Φραντσέσκο Γκουιντολιν, με τον Βραζιλιάνο πρώη τεχνικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και πρώην τεχνικό της Ίντερ να λογίζεται αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος για να πάρει το χρίσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η κατηφόρα της Ίντερ δεν έχει τέλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK