Oι φωτογραφίες και το video με τον Ναϊνγκολάν που εξόργισαν τους οπαδούς!

Δεν έφτανε στους τιφόζι της Ίντερ ο καημός από την ήττα στην πρεμιέρα, ήρθε και ο Ρατζά Ναϊνγκολάν να τους... αποτελειώσει με τα νυχτοπερπατήματά του και όχι μόνο. Δείτε PHOTOS+VIDEOS.

Soccer player Radja Nainggolan of Belgium arrives at the Italian Olympic Committee's headquarters for medical checks in Milan, Italy, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Soccer player Radja Nainggolan of Belgium arrives at the Italian Olympic Committee's headquarters for medical checks in Milan, Italy, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο ερχομός του Ρατζά Ναϊνγκολάν στην Ίντερ ήταν αναμφίβολα μία μεγάλη επιτυχία για την διοίκηση των "νερατζούρι" (έδωσαν μάλιστα 24.000.000 ευρώ για το deal με την Ρόμα) και για αυτό το λόγο άλλωστε οι οπαδοί της Ίντερ τον υποδέχτηκαν με τιμές... Μεσία στο Μιλάνο πριν λίγο καιρό.

Τώρα όμως, λίγες ημέρες μόλις μετά την πρεμιέρα στο Καμπιονάτο, το κλίμα έχει αλλάξει άρδην για τον Βέλγο μέσο, ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο της κερκίδας εξαιτίας ενός πονηρού... βλέμματος και μίας νυχτερινής εξόδου!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την... αρχή, με τον Ναϊνγκολάν να δίνει τα πρώτα δικαιώματα για να δεχτεί βέλη κριτικής κατά τη διάρκεια της παρουσίας στο "Mapei Stadium" το βράδυ της Κυριακής.

Λόγω μυϊκού προβλήματος δεν μπορούσε να βοηθήσει την Ίντερ στην πρεμιέρα της και περιορίστηκε να παρακολουθεί από τις εξέδρες του γηπέδου της Σασουόλο τις προσπάθειες των συμπαικτών του, όμως "κατάφερε" να.. εκτεθεί.

Αυτός που τον εξέθεσε στα μάτια των οπαδών ήταν ο... τηλεοπτικός φακός καθώς τον συνέλαβε να καρφώνει το βλέμμα του στα... οπίσθια μίας κοπέλας που μόλις είχε περάσει από μπροστά του, την ώρα του αγώνα.

Και αν υπήρχε κόσμος που ήταν όντως διατεθειμένος να του συγχωρέσει αυτή την "χαλαρή" διάθεση την ώρα του ματς (ηττήθηκε 1-0 η Ίντερ), ο Βέλγος φρόντισε να βάλει νέο "αυτογκόλ".

Και αυτό γιατί εδώ και λίγες ώρες έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του από γνωστή ντισκοτέκ του Μπέργκαμο, με τον Ναϊνγκολάν να διασκεδάζει εκεί τη νύχτα της Παρασκευής (δύο ημέρες πριν το Σασουόλο-Ίντερ) μαζί με τον γνωστό Ιταλό ηθοποιό και τηλεπερσόνα, Φαμπρίτσιο Κορόνα.

Oι φωτογραφίες και το video με τον Ναϊνγκολάν που εξόργισαν τους οπαδούς!
ERIKA ORLANDI

Η Ίντερ από την πλευρά της δεν θεωρεί πως ο παίκτης "ξέφυγε" από τη στιγμή που το Σάββατο είχε παρουσιαστεί κανονικά στο Απιάντο Τζεντίλε για προπόνηση, με τους οπαδούς όμως να "βράζουν" και να κάνουν λόγο για ποδοσφαιριστή που κάνει άστατη εξωγηπεδική ζωή!

Υπάρχει άλλωστε και video που κυκλοφορεί στα social media, με τον πρώην άσο της Ρόμα να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο σε οπαδό στην ντισκοτέκ όταν εκείνος του είπε: "Αύριο πρέπει να πας να παίξεις. Πήγαινε σπίτι σου να κοιμηθείς..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK