Πριν τον "τελικό" για Champions League, νέα μεταγραφή η Ίντερ!

Είτε πάρει μέρος στο ερχόμενο Champions League είτε όχι, η Ίντερ του Σπαλέτι έχει... σχέδιο ενόψει της νέας σεζόν και το απέδειξε με την τρίτη μεταγραφή της πριν καν έρθει το καλοκαίρι!

Πριν τον "τελικό" για Champions League, νέα μεταγραφή η Ίντερ!

Την ερχόμενη Κυριακή η Ίντερ παίζει σε 90 λεπτά αυτό που είχε θέσει ως αυτοσκοπό στην εκκίνηση της σεζόν, την επιστροφή της στο Champions League μετά από μερικά χρόνια απουσίας, και μάλιστα για να το πετύχει αυτό θέλει ΜΟΝΟ νίκη απέναντι στην Λάτσιο στο "Ολίμπικο".

Είτε το δει λοιπόν κανείς πως παιχνίδι της μοίρας είτε όχι, το θέμα είναι πως οι Μιλανέζοι καλούνται να πάρουν το τρίποντο απέναντι στους πρωτευουσιάνους που βολεύονται και με την ισοπαλία για να πάρουν εκείνη την προνομιούχο 4η θέση, και να ξορκίσουν έτσι τα φαντάσματα από την καταραμένη 5η Μαΐου του 2002.

Τότε που η Ίντερ των παικταράδων, του Ρονάλντο, του Βιέρι, του Σανέτι και πολλών ακόμα, "κατάφερε" να χάσει με 4-2 από την αδιάφορη βαθμολογικά Λάτσιο και να επιτρέψει έτσι στην Γιουβέντους να πάρει το σκουντέτο.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ενώ ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και οι παίκτες του έχουν εστίασει σε αυτό το ματς, η διοίκηση της Ίντερ κάνει ό,τι μπορεί για να παρουσιαστεί η ομάδα ενισχυμένη τη νέα σεζόν, είτε παίξει Champions League είτε Europa, με τους "νερατζούρι" να "κλείνουν" παίκτες για τη νεά σεζόν.

Η πρώτη ομάδα με την οποία ήρθαν σε συμφωνία ήταν η Ράσινγκ Κλουμπ για τον 20χρονο Αργεντινό διεθνή στράικερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, ακολούθησε το deal με την Λάτσιο για τον 26χρονο Ολλανδό στόπερ Στέφαν Ντε Φράι, ενώ την Τρίτη (15/5) ήρθε και νέο "χτύπημα".

Ο λόγος για τον Κουάντουο Ασαμόα, που μετά από έξι χρόνια με τη φανέλα της Γιουβέντους (156 ματς και 13 τίτλοι σε αυτό το διάστημα) μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, με την Ίντερ να έρχεται σε συμφωνία με τον 29χρονο αμυντικό και να τον κάνει δικό της.

Όπως αποκάλυψαν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Γκανέζος άσος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία έδωσε τα χέρια τους με τους "νερατζούρι", για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους με ετήσιες αποδοχές ύψους 3.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK