Το Game of Thrones πηγή έμπνευσης για την νέα Ίντερ!

Τι κοινό μπορεί να έχει η διάσημη τηλεοπτική σειρά "Game of Thrones" με την Ίντερ; Η ομάδα του Μιλάνου φρόντισε να δώσει την απάντηση μέσω μηνύματος που έστειλε για τη νέα σεζόν!

Μετά από τις τελευταίες απογοητευτικές σεζόν που την βρίσκουν όχι μόνο εκτός διεκδίκησης του σκουντέτο αλλά και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η Ίντερ φιλοδοξεί να αφήσει πίσω της όλη αυτή τη ζοφερή κατάσταση και με τους νέους ιδιοκτήτες της να γράψει νέες σελίδες δόξας, όπως για παράδειγμα το 2010 που έγινε η πρώτη ιταλική που κατέκτησε το τρεμπλ.

Η αλλαγή για τους "νερατζούρι" εγκαινιάστηκε με τον νέο προπονητή, από τη στιγμή που ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ανακοινώθηκε επίσημα το απόγευμα της Παρασκευής ως ο νέος τεχνικός τους για τα επόμενα δύο χρόνια, ωστόσο το σύνθημα της αντεπίθεσης είχε δοθεί λίγο νωρίτερα μέσω του hashtag που επέλεξε ο σύλλογος ενόψει της νέας σεζόν.

 

Hashtag που είναι εμπνευσμένο από τη σούπερ δημοφιλή σειρά "Game of Thrones" καθώς αντί για "Winter is Coming" (Ο Χειμώνας έρχεται), ατάκα που χαρακτηρίζει τη σειρά, η Ίντερ παρουσιάζει το μότο "Inter is Coming (Η Ίντερ έρχεται).

Μότο που συνοδεύεται από την εξής φράση: "Κάθε οικογένεια μπορεί να έχει μία στιγμή δυσκολίας, το σημαντικό είναι να είναι έτοιμη όταν αρχίζει τη μάχη".

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!