H απίστευτη on air προτροπή του Γκατούζο στη σύντροφο του Μπουφόν!

Ο Τζίτζι Μπουφόν έκλεισε τα 40 του χρόνια και ο Τζενάρο Γκατούζο φρόντισε να "βάλει φωτιά" σε τηλεοπτικό πλατό με την πρόταση που έκανε στη σύντροφό του Ιλάρια Ντ'Αμίκο (VIDEO)!

H απίστευτη on air προτροπή του Γκατούζο στη σύντροφο του Μπουφόν!

Το ματς στο "Σαν Σίρο" είχε τελειώσει λίγη ώρα πριν βρίσκοντας την Μίλαν να έχει επικρατήσει 2-1 της Λάτσιο πανηγυρίζοντας την 3η σερί νίκη της στη Serie A και ο Τζενάρο Γκατούζο είχε τόσο ανεβασμένη διάθεση ώστε να δώσει... ρεσιτάλ σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Συγκεκριμένα την ώρα που μιλούσε στο ιταλικό "Sky Sport", με τον "Ρίνγκιο" να παίρνει την ασίστ από τα 40α γενέθλια που είχε την Κυριακή (28/1) ο Τζανλουίτζι Μπουφόν και να "τρελαίνει", αστειευόμενος, τη σύντροφό του Ιλάρια Ντ'Αμίκο:

H απίστευτη on air προτροπή του Γκατούζο στη σύντροφο του Μπουφόν!

"Έκανες δώρο στον Μπουφόν για τα 40 του χρόνια;" ρώτησε ο τεχνικός των "ροσονέρι" την τηλεπαρουσιάστρια, με την ίδια να απαντάει αρνητικά και να σημειώνει: "Υπάρχει χρόνος μέχρι τα μεσάνυχτα, θα σε ενημερώσω κατ'ιδίαν για το δώρο που θα του κάνω".

Φυσικά ο Γκατούζο δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω και μετά το σχόλιο της όμορφης παρουσιάστριας, εκτόξευσε την τρομερή ατάκα: "Δώσε του ένα φιλί με γλώσσα από μένα"!

Η Ντ'Αμίκο ήταν σε εμφανή αμηχανία και το έδειξε με τη φράση "ευτυχώς που θα πρέπει να μιλήσουμε για τα άλλα παιχνίδια", την ώρα πάντως που οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στο στούντιο δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελούν ελέω του... απρόβλεπτου Γκατούζο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK