Στην πιο "σατανική" φάρσα της σεζόν, ο Μιχάιλοβιτς έπεσε θύμα της κόρης του!

Δεν έφτανε στον Σίνισα Μιχάιλοβιτς που έχασε πρόσφατα τη δουλειά του στην Τορίνο, έπεσε και θύμα μίας "αρρωστημένης" φάρσας διάσημης τηλεοπτικής εκπομπής (VIDEO).

Μετά την απόλυσή του από τον πάγκο της Τορίνο τον περασμένο Ιανουάριο ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς έχει μείνει χωρίς ομάδα και η διάσημη τηλεοπτική εκπομπή "Le lene" θέλησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να του σκαρώσουν μία... σοκαριστική φάρσα.

Ποιό το κόνσεπτ της; Ο Σέρβος τεχνικός πήγε σε ένα εστιατόριο όπου ήταν προγραμματισμένο να συναντήσει το νέο αμόρε της 20χρονης κόρης του Βικτόρια, με τη σύζυγό του να του... βάζει φωτιά λέγοντάς του αρχικά πως ο... λεγάμενος ήταν 34 ετών.

"Δεκατρία χρόνια μεγαλύτερός της;", είπε αρχικά ο αγριεμένος Μιχάιλοβιτς, με τα... καλύτερα να έρχονται πάντως ση συνέχεια όταν έμαθε και άλλες (κατασκευασμένες) πληροφορίες για το νέο σύντροφο της κόρης του.

Δεν έφτανε το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο ραντεβοόυ με 50 λεπτά καθυστέρηση, ο "γαμπρός" (άνθρωπος της παραγωγής) αποκάλυψε πως είναι παραγωγός αισθησιακών ταινιών και ότι το όνειρό του είναι να πάρει μέρος κάποια στιγμή σε ερωτικό τρίγωνο, με τον Σέρβο τεχνικό να μην αντέχει και να σηκώνεται για να φύγει... Μέχρι που αποκαλύφθηκε η φάρσα!

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΙΛΟΒΙΤΣ:

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.