Το ντέρμπι της Βερόνα θα είναι γεμάτο από 11.... Αστόρι!

Ο Νταβίντε Αστόρι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή όμως ουδείς τον ξεχνάει και οι παίκτες της Κιέβο Βερόνα θα τον τιμήσουν με έναν συγκινητικό τρόπο στο τοπικό ντέρμπι με την Ελλάς!

Έχουν περάσει έξι ημέρες από την απώλεια του Νταβίντε Αστόρι και οι ομάδες σε όλη την Ιταλία δεν έχουν σταματήσει να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά και να προσπαθούν να τον τιμήσουν με κάθε τρόπο.

ι οπαδοί της Φιορεντίνα έχουν ετοιμάσει κάτι το ξεχωριστό για το ματς της Κυριακής με την Μπενεβέντο στο "Φράνκι", όμως δεν είναι οι μόνοι αφού προηγουμένω, το βράδυ του Σαββάτου, είναι η σειρά των Βερονέζων να τον τιμήσουν.

Λίγο πριν το ντέρμπι της  πόλης μεταξύ της Ελλάς και της Κιέβο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι ενημέρωσαν μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter πως θα κατέβουν στο γήπεδο με την ανάμνηση του Νταβίντε στην καρδιά: με τους παίκτες να φορούν 11 ξεχωριστές φανέλες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο (με το όνομα Νταβίντε και το 13 στην πλάτη) αλλά και ειδικό περιβραχιόνιο που θα το φορούν σε όλο το ματς.

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.