Αλλάζει επίπεδο και το δείχνει με το βασιλικό συμβόλαιο σε Πιάνιτς!

Η Γιουβέντους είναι φέτος αποφασισμένη να κατακτήσει την ευρωπαϊκή κορυφή και δεν αφήνει να φύγει κανένας παίκτης της. Η επικείμενη ανανέωση του Μίραλεμ Πιάνιτς με χρυσό συμβόλαιο "τα λέει όλα"!

Juventus' Miralem Pjanic reacts during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White)
Juventus' Miralem Pjanic reacts during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Χρυσός και άγιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο και για αυτόν άλλωστε το λόγο ο Αντρέα Ανιέλι έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη (112.000.000 ευρώ έφυγαν από τα ταμεία των Τορινέζων για να πάνε σε Ρεάλ Μαδρίτης και στον μάνατζερ του παίκτη ενώ ο Πορτογάλος θα παίρνει 30.000.000 ευρώ ετησίως μέχρι το 2022), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι "παλιοί" της ομάδας του Αλέγκρι θα αδικηθούν οικονομικά...

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους δείχνουν πως δεν είνα διατεθειμένοι να "χαρίσουν" παίκτη σε άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, τον οποίο να θεωρούν απαραίτητο ώστε να κυνηγήσουν το τρεμπλ, και η περίτπωση του Μίραλεμ Πιάνιτς είναι η πιο χαρακτηριστική.

Αλλάζει επίπεδο και το δείχνει με το βασιλικό συμβόλαιο σε Πιάνιτς!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έριξε τα δίχτυα της για τον Βόσνιο διεθνή μέσο έχοντας και τον "αέρα" από το πρόσφατο deal που έκανε με τους πρωταθλητές Ιταλίας για τον "CR7" όμως έπεσε με φόρα πάνω σε... τοίχο, μιας που ο ιταλικός σύλλογος αποφάσισε να τον "χρυσώσει" ώστε να μη σκεφτεί καν το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Όπως αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα "Premium Sport", ο Πιάνιτς, που κοστολογείται 100.000.000 ευρώ από την ομάδα του, είναι ο πρώτος από τους λεγόμενους "ενδεκαδάτους" που θα κληθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Αυτό θα έχει ισχύ μέχρι το 2022 (το παρόν εξέπνεε το 2021) και αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι οι απολαβές του που θα εκτοξευτούν από τα 4,5 στα 7.000.000 ευρώ το χρόνο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK