Άνοιξαν ψηφοφορία για τους λόγους της αφλογιστίας του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει άσφαιρος με την Γιουβέντους και ιταλική ιστοσελίδα έβαλε το κοινό της να ψηφίσει το λόγο της αφλογίας του, προσφέροντας πέντε επιλογές! Δείτε τα αποτελέσματα.

Juventus' Cristiano Ronaldo gestures to his teammates during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo gestures to his teammates during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Πολύ... μπροστά οι Ιταλοί! Μόλις που συμπληρώθηκαν 15 ημέρες από το επίσημο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους και έφτασαν στο σημείο να κάνουν δημοσκόπηση για να βρουν τι φταίει και ο Πορτογάλος δεν έχει ακόμα ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα...

Άνοιξαν ψηφοφορία για τους λόγους της αφλογιστίας του Ρονάλντο!

Αυτή την έμπνευσαν είχαν οι άνθρωποι της ιταλικής αθλητικής ιστοσελίδας "Sportmediaset", που έδωσαν στο αναγνωστικό κοινό τους πέντε επιλογές, μεταξύ των οποίων καλούνται να ψηφίσουν, για να αναδείξουν τα αίτια του "διαζυγίου" που έχει πάρει ο 33χρονος άσος με τα γκολ στη γειτονική χώρα.

"Η Γιούβε νικάει αλλά ο Ρονάλντο δεν σκοράρει: που οφείλεται αυτό;", αναφέρει το σχετικό ερώτημα, με τις πέντε επιλογές να είναι οι εξής:

☐ Η Serie A είναι πιο δύσκολη για τους επιθετικούς

☐ Είναι τυχαίο, έχει φτάσει κοντά στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις

☐ Δεν έχει ακόμα αφομοιώσει 100% τα συστήματα του Αλέγκρι

☐ Δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης

☐ Έχει μπλοκάρει ψυχολογικά από την υποχρέωση που έχει να βάλει γκολ

Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ και να δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ΕΔΩ.

Μέχρι στιγμής πάντως, δημοφιλέστερη απάντηση του κοινού είναι πως ο μεγάλος βαθμός δυσκολίας του ιταλικού πρωταθλήματος εμποδίζει τον Ρονάλντο να βρει δίχτυα στις πρώτες αγωνιστικές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK