Δεν άντεξε την κριτική και πέταξε "καρφιά" ο Αλέγκρι

Ο Μάσιμο Αλέγκρι είναι ένας προπονητής που σπάνια "ξεφεύγει" όμως η ήττα στο 90' από την Νάπολι τον έκανε να ξεσπάσει, εκτοξεύοντας κατηγορίες κατά των αντιπάλων της Γιουβέντους!

Juventus coach Massimiliano Allegri gestures during the Champions League group D soccer match between Juventus and Barcelona, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus coach Massimiliano Allegri gestures during the Champions League group D soccer match between Juventus and Barcelona, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Την ώρα που στην Νάπολι πανηγυρίζουν για μία ιστορική νίκη που ίσως τους ανοίξει το δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή μετά τα χρυσά χρόνια του Ντιέγκο Μαραντόνα στο "Σαν Πάολο", στο στρατόπεδο της Γιουβέντους τα έβαψαν... μαύρα και πολλοί ήταν εκείνοι οι οπαδοί που άσκησαν κριτική στον Μάσιμο Αλέγκρι για το γεγονός πως κατέβασε την ομάδα του συντηρητικά με στόχο όχι απαραίτητα τη νίκη αλλά να μη χάσει.

Ο ίδιος πάντως δεν είχε την παραμικρή διάθεση να παίξει άμυνα και αφού πρώτα έκανε λόγο για "ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες", στη συνέχεια πέρασε σε φουλ επίθεση:

"Εμείς εδώ και τέσσερα χρόνια συνεχόμενα παίζουμε κάθε σεζόν 57 παιχνίδια. Οι άλλοι μένουν εκτός στόχων και δεν ακούγεται τίποτα. Όταν δίνεις τόσα πολλά παιχνίδια, είναι λογικό να σπαταλάς και πάρα πολλή ενέργεια.

Πήραμε και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, όμως τίποτα δεν έγινε εύκολα. Σε τέσσερα χρόνια παίξαμε σε δύο τελικούς Champions League και δύο φορές αποκλειστήκαμε για 30 δευτερόλεπτα ενώ για άλλους έχουν τελειώσει τα πάντα από τον Νοέμβριο.

Με αυτά που λέτε θα με κάνετε να χάσω την υπομονή μου, σε αυτά τα παιδιά της Γιουβέντους ουδείς μπορεί να πει τίποτα", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προπονητή των "μπιακονέρι".

Αποδέκτες προφανώς οι αντίπαλοι της Γιουβέντους, αν αναλογιστεί κανείς πως Μίλαν και Ίντερ αγνοούν το Champions League εδώ και χρόνια ενώ η Νάπολι δεν έχει καταφέρει να κάνει την υπέρβαση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τα τελευταία χρόνια που αγωνίζεται στους ομίλους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK